Advert
Advert
Advert

MHP RİZE ESKİ İL BAŞKANI ZEKİ MAYİ; FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN BÜYÜK MAĞDURLARI ÜLKÜCÜLERDİR.

MHP RİZE ESKİ İL BAŞKANI ZEKİ MAYİ; FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN BÜYÜK MAĞDURLARI ÜLKÜCÜLERDİR.

MHP RİZE ESKİ İL BAŞKANI ZEKİ MAYİ;  FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN BÜYÜK MAĞDURLARI ÜLKÜCÜLERDİR.
MHP RİZE ESKİ İL BAŞKANI ZEKİ MAYİ;  FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EN BÜYÜK MAĞDURLARI ÜLKÜCÜLERDİR. admin

Alçak darbe girişiminin 2. yılında çeşitli değerlendirmelerde bulunan Mayi şunları söyledi;

FETÖ terör örgütü bu güzel ülkenin tüm kurum ve kuruluşlarına sızarak o kurumları kendi amaçları için kullanmıştır. Bu kurumların olanaklarını, kendi mensupları için seferber etmiş diğer kişilere yaşam hakkı tanımamıştır. Yurt dışı olanakları, yüksek taltif ve maaşları, rütbe ve makamları hep kendi adamlarına tahsis etmişlerdir. Bu bağlamda FETÖ terör örgütünün ülkemize görünen ve görünmeyen çok sayıda zararı olmuştur.

 Yapmış oldukları başarısız darbe girişimi ile uluslararası arenada bizleri küçük düşürmüş, yüzlerce şehit, binlerce gazi ve trilyonluk maddi hasar yanında en büyük darbeyi ülkemizin beşeri sermayesine vurmuştur. Kendi mensuplarına hileli yollar ile işgal ettirdiği kadrolar bu kişilerde olmasaydı, eğitim, ekonomi, sağlık, terörle mücadele ve birçok alanda sorunlarımız daha az olabilirdi.

15 Temmuz akşamı Sayın Başkanın halkı sokağa davetine ilk uyan ülkücüler olmuştur. Sokaklarda, caddelerde, meydanlarda ülkenin her alanında vatanını seven kişiler canlarını ortaya koymuşlar ve yabancı ülkelerin bir projesi olduğu her halinden belli bu kalkışmaya son vermişlerdir. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum.  

FETÖCÜ POLİSLER BANA KUMPAS KURDU

Balyoz ve Ergenekon davalarında olduğu gibi Fetöcü alçaklar bana ve arkadaşlarıma kumpas kurarak usulsüz dinlemeler, delil uydurmalar, tehdit ve şantajlar ile boyun eğdirmek istemişlerdir. MHP Rize il başkanı olduğum dönemde hakkımda ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemine neden olacak birçok iftirayı içeren fezlekeler hazırlanmıştır. Bu kumpası yapan ve emri okyanus ötesinden alan 16 sanık hakkında suç duyurusunda bulundum ve davacı oldum.   

Peki, soru şu neden Zeki Mayi, çünkü o yapının ben kentimde her türlü yapılanmalarına karşı durdum. Hatta üniversite olmadığı dönemde Rize Meslek Yüksek Okulunda ve diğer eğitim kurumlarında başlattıkları abilik-ablalık uygulamalarını en sert şekilde engelledim. Yüce Türk milletinin gençlerini o alçaklardan korudum. Şimdilerde onlara en ağır lafları edenler o zamanlar yanlarından ayrılmazken ben ağır bir şekilde tavrımı koydum.

 

YENİ DÖNEMDE YAPILMASI GEREKEN EN ELZEM İŞ KRİPTO FETÖCÜLERİN AYIKLANMASIDIR.

Ülkemiz Pazartesi günü itibariye yeni bir  döneme giriş yapmıştır. Bu yeni dönemin yüce Türk Milletine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan dilerim. Güzel Rize’mizin bir evladı olan Sayın Başkan’dan en büyük istirhamımız kripto Fetöcuları  bu güzide vatanımızın her bir yerinden temizlemesi ve böylesi yapılanmalara karşı mücadele azmini diri tutmasıdır.

            Türk-İslam ülküsüne bağlı bu vatan için gözünü kırmadan canını verecek             bizler her zaman milletimizin emrinde devletimizin yanındayız…

zeki mayi fetö terör örgütü mağdur ülkücüler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!