Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor Taraftarı Takımına Daha Fazla Sahip Çıkmalı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, "Çaykur Rizespor'da taraftar derdi yok, seyirci derdi var. Tribünler dolmuyor. Bizim derdimiz seyirciyi artırmak. Bu da kaliteli takımla artar. Rize'de maalesef fazla Rizesporlu yok." dedi.

Çaykur Rizespor Taraftarı Takımına Daha Fazla Sahip Çıkmalı
Çaykur Rizespor Taraftarı Takımına Daha Fazla Sahip Çıkmalı admin

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Çaykur Rizepor'a ilginin çok olduğunu belirterek,  "Rizesporluyum" diyenlerin sayısının arttırılması için çalışılması gerektiğini dile getirdi.

Yardımcı, "Çaykur Rizespor'da taraftar derdi yok, seyirci derdi var. Tribünler dolmuyor. Bizim derdimiz seyirciyi artırmak. Bu da kaliteli takımla artar. Rize'de maalesef fazla Rizesporlu yok. Rizesporlu sorulduğunda 'Has ve öz Rizeliyim ve Rizesporluyum.' diyen seyirci sayısını artırmamız lazım. Bu da başarılı bir takımla olur. Başarılı bir takım yaparsak bunun karşılığının olacağını zannediyorum. Türkiye'nin futbol standartları ve futbol şartlarında Çaykur Rizespor'un düşmemesi lazım. Düştüğü takdirde büyük risk ve sıkıntı var. Biz de bunun bilincindeyiz. Yaşamak için düşmemek zorundayız. Biz de bunun için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

“KWEUKE’YE NET DAVRANACAĞIZ” 

Kamerunlu futbolcu Leonard Kweuke'nin Almanya'daki doktoruna gitmek istediğini kaydeden Yardımcı, "Biz Almanya'ya göndermeden karar aldık. Kweuke, Rize'de hastaneye giderek orada MR'ını çektirdi. Durumu ve sonucu aldıktan sonra sakat veya sağlam, ondan sonra Almanya'ya göndereceğimizi kendisine söyledik. Heyet raporuna göre kararımızı bildireceğiz. Kweuke'ye net davranacağız. Kweuke var mı, yok mu? Ona göre tedbir almak zorundayız. Gerçek bir fotoğrafı görelim. O da kendi durumunu görsün, oturup konuşalım." ifadelerini kullandı.

hasan kemal yardımc taraftar çağrı destek başarı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!