Advert
Advert
Advert

Paintball

Paintball

Paintball
Paintball  admin

Paintball diğer adı boyu topu olarak bilinmektedir. Rakip takımlarının içi boya dolu minik jelatin veya plastik topların kullandıkları silahlardır. Paintball karşılıklı bireysel takımların veya gruplar halinde oynanan birbirlerini yenmek için oynadıkları oyundur. Grup aktiviteler için en eğlenceli spor ya da oyun olmaktadır. Doğa ile iç içe olup, temiz havanın keyfini çıkarabileceğiniz aynı zamanda eğlenceli bir hafta sonu geçirmenizi sağlayacaktır.

Paintball Nasıl Oynanır?

  Belli bir senaryoya bağlı kalıp veya kendi içinde oyun kurup, geliştirilerek oynanmaktadır.  Hedef ise belli bir süre içinde rakip takıma ait olan kalenin bayrağını ele geçirmektir. Diğer hedefler ise rehine kurtarmak, karşı takımın tamamını oyun dışı yapmak ya da vurulmayan son kişi olmak gibi oyun kuralları bulunmaktadır.

Paintball Oyunun Kuralları Nelerdir?

Mermi herhangi bir yere çarptıktan sonra oyuncuya ulaşırsa vurulma geçersiz sayılır. Oyuncu vurulup, top renk vermemişse vurulan oyuncu bunu hakeme bildirip oyundan çıkmalıdır. Vurulan oyuncu vurulduğu andan itibaren silahını bırakıp ellerini havaya kaldırıp, paintball parkurunu terk etmesi gerekmektedir.Oyun sırasında oyuncunun mermisi biterse, kendisine ait olan silahı havaya kaldırarak baş hakemin yanına gitmelidir. Mermi bölgesine giden oyuncuya ateş eden kişi ya ceza alır ya da oyundan çıkarılır.

  Unutulmayacak harika bir hafta sonu geçirmek isteyenler için paintball harika bir aktivedir. Paintball oynamak isteyenler için https://www.evosports.com/ sitesinden randevu alarak temiz havanın keyfini çıkarıp stres atabilirler. Hafta içi yaşanılan iş stresinden kurtulup, yeni bir haftaya daha keyifli başlayabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!