Advert
Advert
Advert

MHP Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız'dan Seçmene Teşekkür

MHP Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız'dan Seçmene Teşekkür

MHP Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız'dan Seçmene Teşekkür
MHP Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız'dan Seçmene Teşekkür admin

24 Haziran seçim sonuçları itibari ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 1.turda sonuçlanması ve MHP’nin 11.13’lük oy oranı ve 50 milletvekili ile mecliste temsil edilecek olması kesinleşti. Seçim sonuçları ile ilgili olarak bir değerlendirme yapan MHP Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız; ”Bu seçimin kazananı Türkiye, kaybedeni ise ederi 1 dolar olan vatan hainleri ile onların alçak işbirlikçileri olmuştur.”dedi

Yıldız; “Küresel güçlerin Ülkemiz üzerinde oynamış olduğu alçakça oyunu erken görerek seçim kararı alan sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, yeni bir tarihin yazılmasında baş rol oynamıştır. Yapılan Cumhur ittifakı ile seçime girme kararı alındığı andan itibaren Ülkücüler üstündeki baskı artmış, ittifakın bozulması için iç ve dıştaki bütün unsurlar devreye girmiştir. Sırtımızdan hançerlemek için bekleyenler çeşitli dedikodu ve fitne merkezlerini harekete geçirmiş, MHP’yi yok etmek için yoğun mesai harcamıştır. MHP’ye verilen oyların boşa gideceği yalanından tutunda MHP’nin % 3-4 bandında kalacağı yalanı gibi birçok argümanı devreye sokmuştur. Ülkücülerin sayın Recep Tayyib Erdoğan’a oy vermeyeceği iftirası ile ittifaka gölge düşürmeye çalışmıştır. Oysaki gerçek hiçte böyle olmayacaktır. İşte seçim bitti ve sonuçlar elimizde. Seçim birinci turda bitmiş ve Ülkücüler % 90’ın üzerinde bir oranla Liderlerinin atmış olduğu imzaya sahip çıkmıştır. Yalanlar yatsı olmadan gün yüzüne çıkmış, seçim sonuçları itibari ile MHP kilit parti konumundan, demokrasinin sigortası olacak bir konuma gelmiştir. Artık AKP MHP ittifakı meclise yansımış kanun çıkartma yeter sayısı AKP+MHP ittifakının toplam oyu ile gerçekleşecektir.”

Seçim sonuçları ilimiz içinde oldukça önemli mesajlar içermektedir. Bu mesajları ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız fakat şunu belirtmeden geçemeyeceğim; Artık Rize de bir MHP gerçeği vardır. Bu gerçek seçmenimizin bize vermiş olduğu 27.000 oyla sabittir. Bunu kimsenin göz ardı etmesine müsaade etmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum.

İlimizde 1 Kasım seçimlerine göre aldığımızı oy miktarında yaşanan %150 oranındaki artış vekil çıkartmamıza yetmese de gelecek seçimler için bir referans olmuştur. Milletvekili adaylarımızı vatandaşlar bağırlarına basmış ve destek olmuşlardır. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan gönüllüler ordusuna, İl, ilçe ve merkez ilçe teşkilatlarımıza,  kadın kollarımıza, birbirinden kıymetli ülkücü kardeşlerimize ve ülkenin gerçek sahibi olan siz Türk Milletinin mensubu değerli Rizeli hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu başarı sizlerin eseridir, dedi.

 Allah (cc) hepinizden razı olsun. Varlığınız daim olsun.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!