Advert
Advert
Advert

Beklenen Saha İhaleye Çıkıyor Rize Amatörüne Yeniden Can Verecek

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Rize Genel Başkanı Ali Çelik, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın merkezde yapımı planlanan amatör saha için müjdeyi verdiğini belirterek ihalenin 27 Temmuz tarihinde yapılacağını söyledi.

Beklenen Saha İhaleye Çıkıyor Rize Amatörüne Yeniden Can Verecek
Beklenen Saha İhaleye Çıkıyor Rize Amatörüne Yeniden Can Verecek admin

Yeni sahanın yaklaşık 20 Milyon TL’ye mal olacağını belirten Başkan Çelik, “Rize Limanı yanında belirlenen alanda Türkiye’nin en modern amatör sahası yapılacak. İçinde sağlık odasından doping odasına, engelliler için bölümlerden en donanımlı soyunma odalarına ve hakem odasına kadar muazzam bir proje hazırlanıyor. Birinci lig kalitesinde ama suni çim saha olacak. Yaklaşık 3 bin kişilik tribünü olacak ve inşallah 27 Temmuz’da ihaleye çıkarak en kısa zamanda kazma vurulacak.” dedi.

Göreve geldiğinden bu yana Amatör Spor Kulüpleri için yoğun bir mesai harcadığını ve kulüplere destek anlamında birçok adım attıklarını belirten Çelik, “İl Özel İdare ve Çaykur tarafından yapılan desteklerin yanı sıra kulüplerimize en son geçtiğimiz gün Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın katılımı ve destekleriyle toplamda 1 Milyon 319 bin TL’lik yardımda bulunuldu. Ayrıca LCW mağazası aracılığıyla yine tüm kulüp sporcularımıza mont, pantolon ve tişört desteği verildi. Ayrıca Ebruli Yaşam Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımız ve bayanlarımız için 20 koli yardım sağlandı. Yine Kızılay Rize Şube Başkanımız Bahattin Karali’nin destekleriyle 90 koli yardım alarak yine kulüplerimize dağıttık. Ayrıca 60 kulübümüze yaklaşık 300 bin TL’lik Casper marka laptop hediye ettik” dedi.

Başkan Çelik kulüplere desteklerinden dolayı tüm kuruluşlara teşekkür ettiğini belirterek, merkezdeki sahanın tamamlanmasıyla önemli bir eksiği geride bırakacaklarını ve Rize’nin tam anlamıyla bir spor kenti olacağını söyledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!