Advert
Advert
Advert

Başkan Gültekin Personelle Bayramlaştı

Ardeşen Belediyesi geleneksel hale getirdiği personel bayramlaşmasını Belediye Kültür merkezindeki yaptığı toplantıyla tamamladı.

Başkan Gültekin Personelle Bayramlaştı
Başkan Gültekin Personelle Bayramlaştı admin

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen personel bayramlaşmasında konuşan Belediye Başkanı Hakan Gültekin; Belediyeciliğin bir gönül işi olduğunu ve bu işin de severek yapılması gerektiğinin altını çizdi. Her geçen gün hizmet ağını genişleten Ardeşen Belediyesi buna paralel olarak işçi ve makine parkında da çok ciddi değişimlere imza attı.

Başkan Gültekin son olarak; “Hizmetkarı olduğu güzel İlçe Ardeşen’imize yeri geldiğinde mesai kavramı gözetmeden, 24 saat esaslı olarak çalışan çok kıymetli mesai arkadaşlarımızla geleneksel hale getirdiğimiz personel bayramlaşmasında bir araya geldik. Hizmet ağının her geçen gün artarak büyüyen ilçemize, bu Bayramda da kesintisiz hizmet verecek olan personelim başta olmakla birlikte meclis üyelerimin, memurlarımın, personel ve iş kur çalışanlarımın Ramazan Bayramlarını bir kez daha en kalbi duygularımla kutlar aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini yüce Allah’tan niyaz ederim.” Diye konuştu.

Belediyenin geleneksel bayramlaşmasına Başkan Gültekin, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri, birim amirleri, Belediye çalışanları ve Belediye bünyesindeki iş kur çalışanları katıldı.

Öte Yandan: Ardeşen'de Geleneksel Halk ve Protokol Bayramlaşma Töreni 15 Haziran 2018 Cuma Bayramın 1. Günü Ardeşen Belediyesi önünde saat:11.00 da yapılacağı bildirildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!