Advert
Advert
Advert

AKKUŞ GRUP GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE KATILIM YOĞUN OLDU

Akkuş Grup Geleneksel İftar yemeği gerçekleştirildi. Yemeğe Çay sektörünün önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

AKKUŞ GRUP  GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE KATILIM YOĞUN OLDU
AKKUŞ GRUP  GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE KATILIM YOĞUN OLDU admin

Akkuş grup tarafından her yıl geleneksel hale getirilen iftar buluşması bu sene de çay sektörünün birçok ismini ve çok sayıda Karadenizli vatandaşı bir araya getirdi.

Akkuş grup yönetim kurulu Başkanı İbrahim Akkuş ve akkuş ailesi tarafından misafirler akkuş çay fabrikası önünde  karşılanırken iftar yemeğine Rize Ticaret Borsası Başkanı Resul OKUMUŞ, Merkez tarımsal kalkınma kooperatifi başkanı hasan kasap, Çay sektörünün önde gelen isimleri, Futbolun ÇAYKUR Rizespor’un efsane ismi Şenol Birol ve çok sayıda vatandaş katıldı

Akkuş grup yönetim kurulu başkanı İbrahim Akkuş birlik ve beraberliğin tam manasıyla hissedildiği ramazan günlerinde iftar sofralarını şenlendiren bütün dostlarına ve misafirlerine teşekkür ederek bizlerde akkuş grup olarak ülkemizin ve bölgemizin kalkınması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz bundan sonraki süreçte de ülkemize güvenimizi sürdürerek yeni yatırımlar yapmak arzusundayız bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

İbrahim Akkuş Kadir gecesinin de bütün Müslüman coğrafyasına barış huzur ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!