Advert
Advert
Advert

Birben: 24 Haziran’a Kadar MHP’nin Milletvekili Adayıyım, 24 Haziran Akşamı Rize’nin ve Rizeli’nin Milletvekiliyim

MHP Rize Milletvekili 1. sıra adayı Serkan Birben, 24 Haziran'a kadar Milliyetçi Hareket Partisinin Rize milletvekili adayı olduğunu, 24 Haziran akşamından itibaren ise Rize'nin ve Rizeli'nin milletvekili olacağını söyledi.

Birben: 24 Haziran’a Kadar MHP’nin Milletvekili Adayıyım, 24 Haziran Akşamı Rize’nin ve Rizeli’nin Milletvekiliyim
Birben: 24 Haziran’a Kadar MHP’nin Milletvekili Adayıyım, 24 Haziran Akşamı Rize’nin ve Rizeli’nin Milletvekiliyim admin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti. Salonun hınca hınç dolduğu iftar programına yoğun katılım nedeniyle MHP Rize Milletvekili adayları ile çok sayıda partili ayakta iftar açmak zorunda kalırken, çok sayıda partili ise salonda yer kalmadığından geri dönmek zorunda kaldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı, Yakamoz Restaurant’ta iftar programı düzenledi.

Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Recep Bakırcı, MHP Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız, MHP Rize Milletvekili Adayları Serkan Birben, Av. Mehmet Can Tüfekçi ve Av. Semra Aksu, STK temsilcileri ile çok sayıda partili ve davetlinin katıldığı iftar programına yoğun katılım olunca MHP Rize İl Başkanı Yıldız ve Rize Milletvekili adayları ile çok sayıda partili iftarlarını ayakta açmak zorunda kaldı. İftar programının sonunda ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye mektup yazarak engelli aracı talebinde bulunan bir engelli vatandaşın isteğini karşılamak üzere Bahçeli tarafından gönderilen engelli aracı MHP Rize Milletvekili Adayı Serkan Birben tarafından sahibine teslim edildi.

Yemek sonrası kısa bir konuşma gerçekleştiren MHP Rize İl Başkanı Mustafa Yıldız, 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını ve Başbuğ’un sözünü gerçekleştirmek için çalışmalarına hızla devam ettiklerini ve 24 Haziran akşamı sandıkların açılmasıyla bu sözü yerine getireceklerine inandıklarını söyledi.

İftar programındaki yoğunluğun bir göstergesi olarak Rize’den bir milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını kaydeden Yıldız, salonda yer alan 2 bin 500, 3 bin kişiden her birinin partiye 10 oy kazandırması halinde 30 bin oya ulaşacaklarını ve yoğun bir mücadele içinde bu hedeflerine ulaşarak meclise Rize’den bir milletvekili göndereceklerini söyledi.

MHP Rize Milletvekili 1. sıra adayı Serkan Birben ise yaptığı konuşmada 24 Haziran Pazar günü ülkemizin milletimizin bekası, devletimizin milletimizin ilelebet var olması adına önemli bir siyasi olayla karşı karşıya olduklarını ifade ederek, “24 Haziran’da ya Türk milleti devletiyle beraber sonsuza dek varız var olacağız diyecek yada dağınık dağılmış bir şekilde biçare şekilde hayata devam edecek” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne nende oy verilmesi gerektiğini milletçe iyi analiz edilmesi gerektiğini kaydeden Milletvekili Adayı Birben, “Milliyetçi Ülkücü Hareket 5 bin yıllık muhteşem Türk tarihinden süzülegelen tüm güzel değerlerin siyasi anlamda vücut bulduğu bir partidir Milliyetçi Hareket Partisi. MHP, Türkiye Cumhuriyetini kuran irade neyse MHP’yi kuran irade de aynı iradedir. MHP devlet ebed müddet, millet ebed müddet ülküsünün yaşatıldığı ilahi kelimetullah nizamı alem davasının savunuculuğunun yapıldığı siyasi bir yapılanmadır MHP. Kuruluş temelimiz Hakk’ın yolunda her daim milletinin yanında olan ve her daim önce ülkem ve milletim felsefesiyle hareket eden bir siyasi partidir. Eğer ülke ve millet menfaatine gereken ne varsa ne gerekiyorsa gözünü kırpmadan MHP’liler bunu yapar ve MHP’liler hiçbir zaman siyasi bir kaygı gözetmeksizin devletine milletine baston da olur paspas da olur. Çünkü bu kutlu millet ve bu devlet uğruna mukaddesat uğruna ölmeyi, ölümsüzlüğü ta kendisi bilir. Bunu geçmişte ağabeylerimiz gözünü kırpmadan ortaya koymuştur ve 5 bin küsür ülkü şehidini toprağa koymuşuz. Sağ olanlar da zikzağı olmadan eğilip bükülmeden Milliyetçi Ülkücü Hareketin yanında durmuş ve onlardan bir tanesi de bu sahnede bu salondadır. O da Ahmet Erkan Birben. Ben inanıyorum ki bu salonda Ahmet Erkan Birben abimiz gibi ülkü devi dediğimiz hiçbir zaman çizgisinde kırıklığı olmayan sahte ülkücüler gibi olmayan ülkü devlerimiz vardır.” diye konuştu.


Birben, konuşmasının devamında ise Milliyetçi Ülkücü Hareketin başta en büyük koruyucusu ve kollayıcısının insan ferdi olarak hareketin Lideri Devlet Bahçeli olduğunu kaydederek,“Milliyetçi Ülkücü Hareketin başta en büyük koruyucusu insan ferdi olarak bahsediyorum en büyük koruyucusu ve kollayıcısı hareketimizin Lideri Devlet Bahçeli Beydir. Tabii liderimizin haricinde liderimizle beraber yol yürüyen Rahmetli Bağbuğ Alparslan Türkeşle beraber yol yürüyen ağabeylerimiz var, ülkü devi ağabeylerimiz var. MHP ve mensupları bu ülke için gözünü kırpmadan canını seve seve verir. Bunu her defasında yapmışız ispat etmişiz. Bunu ispat için bir zemin aramamışız. Ne zaman görev verilmişse ne zmaan ülke ve millet sıkıntıya ve derde düşmüşse hemen kendimizi ileriye atmışız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin bugüne kadar hiçbir zaman siyasi çoğunluğun partisi olmamasına rağmen özgül ağırlığı olan bir parti olduğunu kaydeden Birben, milletin ve devletin sıkıntılı olduğu her dönemde MHP’nin görev aldığını kaydetti.


Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmadığını ve adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Birben, konuşmasını şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanlığı seçiminde bizim adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Her gittiğimiz yerde bunu ifade ediyoruz. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan Bey Milliyetçi Ülkücü Hareketin düşündüğü gibi düşünüyor. Bizim gibi düşündüğü gibi ona destek veriyoruz. Yoksa başka bir şey için değil. Adayımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletvekilliğinde de değerli Rizeli hemşehrilerime, vatansever Rizeli hemşehrilerimizden istirham ediyorum. Ne olursunuz, bize bir fırsat verin. Şu Rize’ye, şu Rizelilere hizmet yapalım. Kaybedeceğiniz hiçbir şey olmaz. Bizler birilerinin eteğinde, ceketinin yanında gölgesinde siyaset etmek isteyen kişiler değiliz. Bizler ülkücüyüz. Bu devlet, bu millet için ölmeyi ölümsüzlük biliriz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin kadroları yetişmiş. Mühendisi, doktoru, avukatı, öğretmeni her türlü akademik kariyerde ülkücü ağabeylerimiz kardeşlerimiz var. Diyoruz ki 150 – 200 milletvekili olsun. Rize’den de en az bir tane milletvekilimiz olsun nolur. MHP Rize’de en az bir vekil çıkarırsa Cenabı Allah’ın izniyle ve sizlerin bu tablosundan kaynaklanan bir görüntü bu o zaman Rizeli görsün ki nasıl olur milletin vekili görsün. Bizler 24 Haziran’a kadar MHP Rize’nin milletvekili adayıyız. Cenabı Allah nasip edecek ben inanıyorum ve tüm ülküdaşlarımızla beraber inanıyoruz 24 Haziran akşamı Rize’nin milletvekili olacağız. Sadece Milliyetçi Hareket Partisi’nin değil Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, Saadet Partisi’nin, Demokrat Parti’nin, bir tek o terör örgütüne yardakçılık eden HDP haricindeki bütün siyasi partilerin milletvekili olacağız. Rize’nin ve Rizeli’nin milletvekili olacağız. Ne olursunuz bu milletvekili adaylarımıza bir şans verin ve bize hizmet fırsatı verin. İyi ki varsınız, iyi ki Rizeliyiz, iyi ki ülkücüyüz.” diye konuştu.

Birben’in konuşmasının ardından Milletvekili Adayları Av. Aksu ve Av. Tüfekçi de kısa birer konuşma gerçekleştirdiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!