Advert
Advert
Advert

AK Parti Rize’den Teşkilata İftar Yemeği

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize İl Başkanlığı tarafından teşkilata iftar yemeği verildi.

AK Parti Rize’den Teşkilata İftar Yemeği
AK Parti Rize’den Teşkilata İftar Yemeği admin

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleşen AK Parti Rize Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısının ardından İl Başkanlığı tarafından Yakamoz Restaurant’ta iftar programı düzenlendi. Birlik beraberlik içerisinde geçen iftar programına katılım yoğun oldu.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı ve 2. Sıra Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, Rize milletvekili adayı Muhammed Avcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkan Yardımcıları ile ilçe ve belde belediye başkanları, il, ilçe, belde, mahalle ve köy teşkilatları, aday adayları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Program öncesi televizyon canlı yayına katılan milletvekili ve milletvekili adayları, iftar sonrası ise davetlileri tek tek kapıdan uğurladı. Vatandaşların milletvekillerine ve milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterip bol bol fotoğraf çektirdikleri görüldü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!