Advert
Advert
Advert

Mhp Rize Milletvekili Adayları Çalışamlarını Sürdürüyor

Mhp Rize Milletvekili Adayları Çalışamlarını Sürdürüyor

Mhp Rize Milletvekili  Adayları Çalışamlarını Sürdürüyor
Mhp Rize Milletvekili  Adayları Çalışamlarını Sürdürüyor admin

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Rize il teşkilatı ve Milletvekili adayları bugün de ÇAYELİ seçim bölgesinde programlarına devam ettiler.

Gittikleri her bölgede büyük bir ilgi ve alaka ile karşılaşan MHP MİLLETVEKİLİ adaylarının neşesi gözlerden kaçmıyor. Ramazan ayı olmasına rağmen günde iki program yaparak seçmenle buluşmaların sürdüğü çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşla sohbet eden, derdini dinleyen Vekil adayları; Cumhurbaşkanı hükümet etme sistemi hakkında bilgiler veriyor. Seçim de kullanılacak oy pusulaları ve oyların nasıl kullanılacağını anlatan heyet vatandaş tarafından ilgi ile dinlenmekte.

Cumhur ittifakı dolayısıyla Cumhurbaşkanı adaylarının sayın RECEP TAYYİP ERDOGAN olduğunu ifade eden adaylar, Milletvekilliğinde ise ÜÇ HİLAL’li MHP’ye OY istiyor.

15 Temmuz gecesindeki duruşundan dolayı MHP ye oy vereceğini ifade eden seçmenler, vekil adaylarına da “gönlünüz rahat olsun, oyumuz sizin. Rize’den en az bir MHP li vekili meclise göndereceğiz” diyor.

Rize için neler yapacak olduklarını anlatan Vekil adaylarının ,Rize ve Rizelinin sorunlarına ne kadar hakim olduğunu göstermesi  vatandaşlar tarafından taktirle karşılanmaktadır. Özellikle Rize’nin milletvekili olacağız söylemi seçmen tarafından karşılık görmektedir. Yoğun ilgi gösterilen MHP heyeti, iftar davetlerini geri çevirmemek adına , vekil adayları ayrı ayrı programlara katılmak zorunda kalmaktadır.

Sahilde açılan ve halkın yoğun ilgisini çeken seçim irtibat çadırında günün değerlendirmesini yaptıktan sonra istirahate çekilen MHP MİLLETVEKİLİ adayları, bir sonraki gün erken saatlerde çalışmalarına kaldığı yerden devam etmektedir.  

24 Haziran akşamına kadar devam edecek çalışmalar kapsamında; MHP RİZE İL BAŞKANLIĞI Geleneksel İftar Programı düzenlenecektir.

YER:YAKAMOZ RESTAURANT

TARİH:31 MAYIS 2018 PERŞEMBE

mhp rize serkan birben milletvekilleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!