Advert
Advert
Advert

Fidyecilerin kaçırdığı Iraklı emniyet müdürü Trabzon'da kurtarıldı

Kaçırılarak ailesinden 2,5 milyon dolar fidye istenen Iraklı emniyet müdürü, Trabzon'da düzenlenen operasyonla kurtarıldı

Fidyecilerin kaçırdığı Iraklı emniyet müdürü Trabzon'da kurtarıldı
Fidyecilerin kaçırdığı Iraklı emniyet müdürü Trabzon'da kurtarıldı admin

 Kaçırıldıktan sonra ailesine elleri ve gözleri bağlı fotoğrafı gönderilerek fidye istenen Iraklı emniyet müdürü, Trabzon'da düzenlenen operasyonla kurtarıldı. 

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde, Trabzon Emniyet Müdürlüğü haber merkezini arayan Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.M. isimli bir Türk vatandaşın, Iraklı arkadaşı Naeemab Abdulmohsin Omar Al Kaood'un kaçırıldığı ve en son Trabzon'da olabileceği yönünde ihbarda bulunduğunu bildirdi.

Kaçırılan şahsın elleri ve gözleri bağlı fotoğraflarının eşine atılarak, 2,5 milyon dolar fidye istendiği ve söz konusu para verilmediği takdirde öldürüleceği yönünde beyanlar üzerine Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar sonucu kaçırılan kişinin havayoluyla İstanbul'dan Trabzon'a getirildiği ve buradan bir araçla Söğütlü Mahallesi'ndeki bir adrese götürüldüğü tespit edildi.

Adrese düzenlenen operasyonda, Irak uyruklu NaFe Mohammad Matar Ramadhan (33), Noah Mahmood Olaıwı Olaıwı (36), Subhı Hammad Alsalama (27) ve Suriye uyruklu Faysal Alhusein (33) etkisiz hale getirilerek yakalandı. 

Kaçırılan Irak'ın El Anbar şehri Emniyet Müdürü Naeemab Abdulmohsin Omar Al Kaood ise bir oda içerisindeki yatak üzerinde elleri ve kolları bantlarla bağlanmış halde bulunarak kurtarıldı. 

Gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!