Advert
Advert
Advert

ÖSYM'den KPSS adaylarına uyarı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 22 Temmuz'da yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na girecek adaylara önemli uyarılarda bulundu. Başvurular için bugün son gün.

ÖSYM'den KPSS adaylarına uyarı
ÖSYM'den KPSS adaylarına uyarı admin

Adayların sınava girerken yanlarında sınav giriş ve kimlik belgesi bulundurması gerektiği hatırlatılarak, sürücü belgesi ile sınava girilmeyeceği belirtildi. ÖSYM, sınav binalarında emanet eşya alınmayacağını da bildirdi. Ayrıca adaylar, sabah oturumlarında saat 10.00’dan sonra, öğle sonrası oturumlarda ise 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

SON BAŞVURU 21 MAYIS
10 Mayıs’ta başlayan KPSS başvuruları 21 Mayıs’ta sona erecek. Sınav ücretlerinin son ödeme günü ise 22 Mayıs. ÖSYM, sınava girecek tüm adaylar için Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu’nun zorunlu olduğu belirtirken, oturumun 22 Temmuz Pazar günü yapılacağını duyurdu.

Bu yıl, Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı, Eğitim Bilimleri, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ve Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sınavı için 60 TL, Alan Bilgisi oturumları için 40 TL olarak belirlendi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!