Advert
Advert
Advert

Rize'de Başarılı Sağlık Personellerine ‘Başarı Belgesi’ Verildi

Rize Valiliği tarafından evde sağlık hizmetlerinde ve doğum hizmetlerini güçlendirme faaliyetlerde göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğünce belirlenen sağlık personellerine başarı belgesi verildi.

Rize'de Başarılı Sağlık Personellerine ‘Başarı Belgesi’ Verildi
Rize'de Başarılı Sağlık Personellerine ‘Başarı Belgesi’ Verildi admin

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda belirlenen kriterler doğrultusunda; "Doğum Hizmetlerini Güçlendirme" faaliyetleri kapsamında göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Rize Devlet Hastanesi ebelerinden Fatma Koç, Fatma Öksüz, Fatma Kızıltan, Huriye Hekim ve Elif Kap ile İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesi ebelerinden Zeynep Adalı ve Arzu Demirci'ye İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Başarı Belgeleri takdim edildi. Ayrıca Rize Valiliği tarafından evde sağlık hizmetlerinde üstün başarı ve gayret gösteren personellere de başarı belgesi verildi.

Yatağa bağımlı, sağlık kuruluşuna ulaşımda zorluklar yaşayan hastalara ev ortamında muayene, tetkik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin profesyonel bir sağlık ekibi tarafından verilmesinde göstermiş oldukları üstün gayret ve etkin sağlık hizmetlerine katkılarından dolayı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezinde görevli Ayfer Bayraktar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Hacer Birinci, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesinde görevli Emine Çakır, Kaçkar Devlet Hastanesinde görevli Armağan Beşli, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde görevli Dt.Barış Dadaşoğlu ile Türkan Berber başarı belgesi ile ödüllendirildi.

İlgili personele başarı belgeleri Rize Valiliği adına İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Talip Başak tarafından verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!