Advert
Advert
Advert

Er Lazer Açıldı

Er Lazer Açıldı
Er Lazer Açıldı Hakkı DUMAN

Er lazer kesim ve doğrama işlemleri yapan firma , İstanbul Tuzla bölgesinde açıldı. Uzun yıllardır lazer kesim işinde olan alkan bey tarafından kurulan şirket açıldığı günden itibaren yoğun ilgi ve alaka ile karşılaştı

Peki ER Lazer neler yapar ?

1.Lazer Kesim ;

Metal levhaların lazer kesim makinesi ile kusursuz olarak kesilmesi işlemlerine verilen genel isimdir.

2. Plazma Kesim ;

>1 mm den 50 mm ye kadar sac levhalardan istenilen ölçülerde her türlü makina,pres gövdeleri,kalıp malzemeleri,perforje,dekoratif balkon ve merdiven korkulukları,harf ve desen kesimleri teknik resminize göre isterseniz bizim yardımımızla istediginiz şekillere göre çizilir ve hassas, hızlı kesimler yapılır.İster malzemeli isterseniz fason olarak plazma kesim yapılır.Tezgah boyutlarımız : 3000X12000’dir.

3. Abkant büküm ;

Kalınlık 12 mm boy 3100 mm ye kadar saclarınız son sistem CNC abkant büküm makinamızla istenilen ölçülerde hassas büküm yapılmaktadır.

4. Oksijen Kesim ;

6 mm den 200 mm ye kadar sac levhadan(platina) her türlü makina,pres gövdeleri,kalıp malzemeleri kesimi cnc oksijen kesim tezgahlarında yapılır.İster malzeme bizden tane yada kg fiyatı verilir, isterseniz malzeme sizden fason kesim işçiliği alınır.
- Daha fazla bilgi almak ve teklif almak için : https://www.erlazer.com/
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!