Advert
Advert
Advert

Kurtuluş Ortaokulu Türkiye Finalleri İlk 8'de

Türkiye Ortaokullar Arası Hentbol Şampiyonasında geçen yılın Türkiye 3.’sü Rize Kurtuluş Ortaokulu, adım adım Türkiye Şampiyonluğuna koşuyor.

Kurtuluş Ortaokulu Türkiye Finalleri İlk 8'de
Kurtuluş Ortaokulu Türkiye Finalleri İlk 8'de admin

Türkiye Ortaokullar Arası Hentbol Şampiyonası Rize il birincisi Kurtuluş Ortaokulu, Isparta’da yapılan yarıfinal karşılaşmalarını namağlup tamamlayarak Ordu‘da yapılacak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

5-8 Mayıs tarihleri arasında Isparta’da düzenlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Hentbol Yıldızlar Yarıfinal yarışmalarında İzmir, Aydın, Antalya ve Ankara takımlarını mağlup eden başarılı temsilcimiz maç kaybetmeden Türkiye'de ilk 8'e kalma başarısı gösterdi.


Beden Eğitimi Öğretmenleri Uğur Lakutoğlu ve Caner Mumcu’nun kurduğu rüya takım olarak adlandırılan hentbol takımının antrenörlüğünü Oğuzhan Bekar ve Hüseyin Demirci’nin, takım kaptanlığını ise Kerem Katırcı’nın yaptığı ve tüm maçlarda oynadığı kaliteli hentbolle takdir toplayan Rize Kurtuluş Ortaokulu Hentbol Takımı, geçen yıl 3.’lük elde ettiği yarışmalarda bu yıl Ordu’da 1.’liği hedeflerken, Okul Müdürü Muhammet Yığcı, “Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize, velilerimize ve antrenörlerimize teşekkür eder, Ordu ilinde yapılacak olan Türkiye finallerinde takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

4-8 Haziran 2018 tarihleri arasında Ordu’da düzenlenecek Türkiye Finallerinde yarışacak 8 okul arasına adını namağlup yazdıran Rize Kurtuluş Ortaokulu, Ordu’da da fırtına estirmek ve Rize’ye Türkiye Şampiyonu olarak dönmek istiyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!