Advert
Advert
Advert

Mehmetçik YPG/PKK'nın kâbusu oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri 2018'in ocak, şubat, mart ve nisan aylarında terör örgütü YPG/PKK'ya ağır darbe vurarak 4908 teröristi etkisiz hale getirdi.

Mehmetçik YPG/PKK'nın kâbusu oldu
Mehmetçik YPG/PKK'nın kâbusu oldu admin

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM), Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar düzenleyen, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen, ülkenin huzur ve kardeşliğini bozmaya çalışan terör örgütlerine yönelik takibi kararlılıkla devam ediyor.

TERÖRE GEÇİT YOK
Yıl boyunca gece gündüz demeden şehir merkezi ve kırsal alanların yanı sıra yurt dışında da teröristlerin peşini bırakmayan, haftalarca arazide kalarak operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, terör örgütü YPG/PKK'ya 2018'in ocak, şubat, mart ve nisan ayında ağır darbe vurdu.
4 AYDA BÜYÜK DARBE
Güvenlik güçleri, ülkenin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar düzenleyen terör örgütüne yurt içi ve dışında hava ve kara operasyonlarıyla karşılık verdi.

Ocak, şubat, mart ve nisan 2018'deki bu operasyonlarda 4908 YPG/PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

PKK ve örgütün gençlik yapılanmasına yönelik pek çok ilde 4 ayda düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 2323 zanlıdan HDP ve DBP'li yöneticilerin yanı sıra Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Leyla Güven'in de bulunduğu 747'si tutuklandı.

TSK'nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere yurt içi ve dışında yürüttüğü operasyonlar, zorlu arazi koşulları ve çetin kış şartlarında dahi hız kesmeden devam etti.

SÖZDE SORUMLULAR TEK TEK ÖLDÜRÜLDÜ
Güvenlik güçleri, yurt dışında olduğu gibi ülke genelinde de terör unsurlarını yok etmek için çalışmalara ara vermiyor. Yurt içindeki hava ve kara operasyonlarıyla teröristlere hem personel hem de ciddi lojistik kaybı yaşatan güvenlik güçleri, örgütün birçok sözde sorumlusunu da etkisiz hale getirdi.

 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 1 Şubat'taki operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin, İçişleri Bakanlığının Aranan Teröristler Listesi'nde mavi kategoride yer alan PKK'nın sözde "Amed" eyalet sorumlusu Murat Üçer olduğu tespit edildi.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde 2 Mart'taki operasyonda etkisiz hale getirilen 4 teröristten birinin, aynı örgütün sözde Karayazı-Eleşkirt grup sorumlusu olan "Adil" kod adlı Tarık Şen olduğu belirlendi. Şırnak'ta iç güvenlik operasyonlarında 18 Mart'ta öldürülen bölücü terör örgütü mensubu 3 kadın teröristten birinin sözde "YJA star sorumlusu", diğerinin de sözde "Gabar cephe sorumlu yardımcısı" olduğu bildirildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!