Advert
Advert
Advert

Karaca: 11 Mayıs'ta Arkadaşlarımla Oradayız

İYİ Parti Rize Eski İl Başkanı ve Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Nusret Karaca, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Rize mitingine arkadaşlarıyla birlikte katılacağını söyledi.

Karaca: 11 Mayıs'ta Arkadaşlarımla Oradayız
Karaca: 11 Mayıs'ta Arkadaşlarımla Oradayız admin

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerine CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi (SP) ve Demokrat Parti (DP) “Milli ittifak” adıyla katılıyor.

İYİ Parti Rize Eski İl Başkanı ve Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Nusret Karaca, “İYİ Parti’nin Rize’deki çalışmaları çok hızlı olmamakla beraber yavaş da değil şu an orta halli bir çalışma yapıyoruz. Ama önceden çalışmaya tam hız vermeden altyapıda eksiğimiz var. Altyapıdaki eksikliklerimizi tamamlayıp 24 Haziran’daki Başkanlık ve Milletvekilliği seçimlerine hız vereceğiz. Tüm Rizeli hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Karaca, 11 Mayıs’ta Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi önünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenecek olan ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin katılacağı mitinge arkadaşlarıyla birlikte katılacaklarını ifade ederek, “Muharrem İnce Yalova Milletvekili. Annesi ilimizin Pazar ilçesinden. Buradan başlamak istiyor. Cuma günü burada. Rize’deki bu mitingine arkadaşlarımızla beraber iştirak edeceğiz. Kendisine 24 Haziran’daki başkanlık seçiminde başarılar dilerim. Yolu açık olsun.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!