Advert
Advert
Advert

SP Rize İl Başkanı Kaçar: Saadet Partisinin Baraj Sorunu Yoktur.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, 24 Haziran seçimleri öncesi oluşturulan Milli İttifakla Saadet Partisinin baraj sorunu bulunmadığını söyledi ve Milli Görüşçüleri Saadet Partisine oy vermeye ve desteklemeye davet etti.

SP Rize İl Başkanı Kaçar: Saadet Partisinin Baraj Sorunu Yoktur.
SP Rize İl Başkanı Kaçar: Saadet Partisinin Baraj Sorunu Yoktur. admin

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, 24 Haziran seçimlerinde Saadet Partisinin CHP ve İYİ Parti ile oluşturduğu ve Demokrat Parti'nin İyi Parti listelerinden katılacağı 4'lü seçim işbirliğiyle Saadet Partisinin baraj sorununu ortadan kaldırdığını ifade ederek, geçmiş yıllarda baraj sorunu nedeniyle Saadet Partisine oy vermeyen Milli Görüş mensuplarına çağrıda bulundu.

İl Başkanı Av. Kaçar, yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi olarak İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte seçim işbirliği yaparak 24 Haziran 2018’de yapılacak olan milletvekilliği seçimine Millet İttifakı adı altında gireceğiz. ‘Bu Saadet Partisi’ne ne getiriyor? diye soracak olursanız’ bugüne kadar Saadet Partisini, Milli Görüşü içsevleştirmiş, her daim Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisine oy vermek istediğini ancak barajı aşamayacağını gerekçe göstererek birçok kardeşimiz Saadet Partisine oy vermekte geri kalmıştır. Oluşturulan bu Milli İttifak sayesinde artık bu sorun tamamen ortadan kalkmıştır. Demokrat Parti haricinde ittifak içerisinde yer alan her 3 parti de kendi amblemiyle beraber, kendi kurumsal kimliğiyle beraber seçime girecek. Seçimde oy kullanacak olan seçmenler, Cumhur İttifakında olduğu gibi bu Millet İttifakı bünyesindeki 3 partinin her birisine de ayrı ayrı oy verebileceklerdir. Böylece uzunca bir süredir ta 1983’ten beri Milli Görüş partilerine oy vermek isteyip de barajı gerekçe göstererek oy vermeyen Milli Görüşçü kardeşlerimize tarihi bir fırsat doğmuştur. Bu fırsatı kardeşlerimizin en sağlıklı sağduyulu bir şekilde değerlendirerek kendi partisine, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisine oy vereceklerine inancım tamdır. Biz, bütün insanlığın kurtuluşu için hem dünyada rahat huzurlu bir hayat sürmesi için kurulmuş çalışan bir teşkilatız. Böylece bu barajın ortadan kaldırılmış olmasıyla bütün milletimize kendi istediği, gönlünden geçen partiye oy verme fırsatı doğmuştur. Bu vesileyle 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde tüm Milli Görüşçüleri Saadet Partisine oy vermeye, Saadet Partisini desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Milletin özlemle beklediği çözümlerin Saadet Partisinin uygulayacağı programlarla mümkün olacağını kaydeden Av. Kaçar, “Biz tamamen kapitalist, faizci sömürü düzenini değiştirmeye yönelik çözümler sunuyoruz. Mevcut bu düzeni değiştirmekten yanayız. Oysa diğer partilerin böyle bir çözüme gideceklerine dair hiçbir iz ve emare göremiyoruz. Bundan dolayı milletimizin köklerini bin yıllık tarihinden alan Saadet Partisini ülkemizin en büyük partisi yapacağına inancımız tamdır. Bu vesileyle yapılacak seçimlerin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederiz.“ diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!