Advert
Advert
Advert

REKABET SAHA İÇERİSİNDE EN ÜST SEVİYEDE YAPILACAKTIR

REKABET SAHA İÇERİSİNDE EN ÜST SEVİYEDE YAPILACAKTIR

REKABET SAHA İÇERİSİNDE EN ÜST SEVİYEDE YAPILACAKTIR
REKABET SAHA İÇERİSİNDE EN ÜST SEVİYEDE YAPILACAKTIR admin

Düştüğümüz sezon Süper Lige yükselmiş olmanın sevincini yaşarken sosyal medya üzerinden oluşturulmak istenilen gündem bizleri derin bir üzüntüye ve büyük bir şaşkınlığa sürüklemiştir. Gerçekle bağdaşmayan iddiaların uygulanmış bir seçenek gibi kamuoyuna empoze edilmeye çalışılması başta kulüp Başkanımız Sayın Hasan Kemal Yardımcı olmak üzere yönetim kurulumuzu derinden yaralamıştır. 

Görev alanlarımızdan biri olan futbolun saha içi gerekliliklerini en üst seviyede yerine getirmeye çalışan ve yeniden ulaştığımız süper ligde rekabetçi bir kadro oluşturma amacında olan kulübümüz suni gündemlerle meşgul olmak yerine şampiyonluk rehavetine düşmeden yeni sezon hazırlıklarına başlamıştır. 

Dün sosyal medya üzerinden ortaya atılan bir iddia, haber kirliliğine dönüştüğü gibi aynı zamanda derin izler açmıştır. Çaykur Rizespor Kulübünün menfaatlerini her zaman en üst seviyede tutan Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı temsil ettiği kulübün ne denli güçlü ve ne denli büyük potansiyele sahip olduğunu kamuoyu ile paylaşmaya özen göstermekte ve bu doğrultuda bir duruş sergilemektedir. 

Komşu şehrimizin futbol takımı olan Trabzonspor’un yeni kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanımız Sayın Kemal Yardımcıyı arayıp, tebrik etmek amacıyla Gazişehir maçını izlemek istediklerini ifade etmiş bulunmaktadır. Başkanımız Sayın Yardımcı  ‘tebrik etmek için gelmek isteyenlere tesislerimizin kapıların her daim açık olduğunu ve tesislerimize gelenlere Rize çayı ikram ettiklerini ifade etmiştir. 

Yaşanılan süreç hafızalarımızdadır ve Süper Lig saha içi rekabetin alandır, unutulmasın ki futbolseverlere üst seviyede Karadeniz derbisi izletmekte kararlıyız.  Sosyal medya üzerinden atılan bazı adımlar onarılması güç yaralar açabileceğini göz ardı etmeden büyük bir enerjiye sahip olan Çaykur Rizespor’un saha içi rekabet için taraftarını mutlu edecek hazırlıklar içerisindedir. 

Başkanımız Sayın Hasan Kemal Yardımcı başkanlık görevine başladığı günden itibaren ısrarla üzerinde durduğu güçlü bir Rizespor için emin adımlarla ilerlenmektedir.  Sosyal medya üzerinden yaratılan asılsız gündemlerin bu amaca engel olmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat olduğu dikkatlerden kaçırılmamalıdır. Çaykur Rizespor Süper Ligde adından söz ettirecek büyük bir potansiyele sahiptir ve bu gücü engellemek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır. 

  

Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.


ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!