Advert
Advert
Advert

Erdoğan'ın adaylık başvurusunu Yıldırım ve Bahçeli yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylık başvurusunu, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli, cuma günü saat 11.00'de YSK'ya giderek birlikte yapacak.

Erdoğan'ın adaylık başvurusunu Yıldırım ve Bahçeli yapacak
Erdoğan'ın adaylık başvurusunu Yıldırım ve Bahçeli yapacak admin

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile cuma günü Yüksek Seçim Kuruluna (YSK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvuruda bulunacak.

Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için Yıldırım ve Bahçeli, YSK'ye gidecek.

Yıldırım ve Bahçeli, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için YSK'ye cuma günü saat 11.00'de başvuru yapacak.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI BU HAFTA KESİNLEŞECEK
Seçim takvimi uyarınca, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için Mecliste grubu bulunan partilerin cumhurbaşkanı adaylarının bu hafta içinde kesinleşmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Nisan Cuma günü seçime yönelik adaylık muvafakatnamesini imzalayarak AK Parti grup başkanvekillerine teslim etmişti.

''24 HAZİRAN TÜRKİYE İÇİN TARİHİ BİR KARAR GÜNÜDÜR''
Başbakan Yıldırım, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesine yürürken hayalimizdeki kudretli Türkiye'nin asıl güç sahibi olarak aziz milletimizin refahı vardır. Hükümet sistemi değişikliği güçlü Meclis için millet iradesinin oluşumuna fırsat vermiştir.

24 Haziran Türkiye için tarihi bir karar günüdür. Türkiye üzerindeki kirli plan yapanların bu oyunlarını bozacağız. Yapacak işimiz çok ülkemizin geleceği için çok daha büyük projelerimiz var.

"BİZİM ADAYIMIZ MİLLETİN ADAYIDIR"
Birileri mikroskopla Cumhurbaşkanı aramaya devam etsin biz adayımızı milletimiz çoktan belirledi. Bizim adayımız milletin adayıdır milletin adamıdır AK Parti olarak kapalı grup toplantısında ittifakla aldığımız kararla Türkiye sevdalısı mazlumların hamisi Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.''

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!