Advert
Advert
Advert

Bakır: Rizespor, Süper Lig'de saygı duyulan bir takım olacak!

Bakır: Rizespor, Süper Lig'de saygı duyulan bir takım olacak!

Bakır: Rizespor, Süper Lig'de saygı duyulan bir takım olacak!
Bakır: Rizespor, Süper Lig'de saygı duyulan bir takım olacak! admin

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig biletini aldı. Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, elde ettikleri şampiyonluk ve geleceğe dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın değerlendirmelerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Yerimiz Süper Lig Dedik, Bu Lafta Kalmadı"Aslında inandığınız zaman şartlar zor olsa bile başarıyorsunuz. Sezon başı Hasan Kemal Yardımcı başkanımızın öncülüğünde toplantılar yaptığımızda; futbol takımımıza, taraftarımıza inanmakla ilgili mesajlar verildi. Yerimizin Süper Lig olduğu aktarıldı ve bu lafta kalmadı. Sahada karşılığı verildi, çok çalışıldı. Futbolcular, yöneticiler, taraftarlar ekip olarak çok çalıştık ve mutlu sona ulaştık.

"Süper Lig Için Çalışmalara Başladık"

Bu yıl çok önemliydi tekrar Süper Lig'e dönmek için. Maddi anlamda sorun vardı ama başkanımız futbolculara, kulübe, kimseye hissettirmeden bunu halletti. Çoğu oyuncumuz Süper Lig oyuncusu olduğundan bir alt ligde motivasyonu sağlamak için ekstra mücadele verdik. Çok değerli kadromuz var ve hocamız da hırsıyla herkesin takdirini kazanmış bir antrenör. Tekrar Süper Lig'de olacağız. Bunun haklı sevincini yaşıyoruz. Süper Lig için çok uzun bir çalışma yolu bizi bekliyor ve bu çalışmalara da başladık.

Rizespor Transferde Nasıl Bir Yol Haritası Izleyecek?

Sayın başkanımızın söyleminde olduğu gibi transfer konusunda Rizespor'un kendi çalışma prensiplerini uygulayacağı yönündedir. Devre arasında bunu gösterdik. 'Ayak yorgan' misali haddimizi bilerek adımlar attık. Bu sezon da aynısını yapacağız.

"Süper Lig'de Dikkat Çekeceğimizi Düşünüyoruz"

Şu anki planlamamızın yarısını bile uygulamaya geçirirsek Rizespor, bütün futbolseverlerin övgüsünü toplayacaktır. Hırslı, iyi takviyelerle beraber kadromuzdaki kaliteli oyuncularla birlikte Süper Lig'de dikkat çekeceğimizi düşünüyoruz. Geçmişten de ders aldık. En büyük avantajımız, futbolu bilen başkanımız ve çalışkan yönetimimiz. Rizespor, gelecek sene Süper Lig’de saygı duyulan bir takım olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!