Advert
Advert
Advert

Ak Parti Rize'de 6'sı Kadın Aday Adayı 21 Başvuru

24 Haziran erken seçimler öncesinde AK Parti'de aday adaylığı başvuruları bugün sona erecek. AK Parti Rize'de şu ana kadar 21 kişinin aday adayı olduğu öğrenildi.

Ak Parti Rize'de 6'sı Kadın Aday Adayı 21 Başvuru
Ak Parti Rize'de 6'sı Kadın Aday Adayı 21 Başvuru admin

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı için 6'sı kadın aday adayı olmak üzere 21 başvuru yapıldı. Başvurular dışında İlyas Gör ve Emine Gündoğdu'nun da aday adaylığı başvurusunda bulunacağı öğrenildi.

AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvuruları bu akşam saat: 19.00'da sona erecek. Başvuru süresi doluncaya dek AK Parti Rize Milletvekili aday aday sayısının yeni başvurularla beraber artması bekleniyor.

ŞU ANA KADAR AK PARTİ RİZE MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNAN 21 KİŞİ ŞÖYLE:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Eski Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Rize Eski İl Başkanı Muhammed Avcı, Habib Koçal, Mehmet Çelik, Azize Basa Akbin, Aziz Ayyıldız, Jale Kazdal, Sultan Rauf Oğuz, Menderes Birdal, Melisa Paliç, Rahmi Metin, Melahat Furtuna, Selçuk Tuzcu, Büşra Ustaoğlu, Mustafa Sözer, Kasım Kutlu, Elif Alemdar ve İsmail Öztürk.

Bu akşam saat 19.00 itibariyle başvuruların sona ereceği Ak Parti'de İlyas Gör ve Emine Gündoğdu'nun gün içinde Ak Parti Rize İl başkanlığına giderek aday aday başvurusunda bulunacakları öğrenildi. Saat: 19.00'a kadar Ak Parti'de aday aday sayısının daha fazla artması da bekleniyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!