Advert
Advert
Advert

Medyum Ali Hoca'yı yakından tanıyalım

Medyum Ali Hoca'yı yakından tanıyalım

Medyum Ali Hoca'yı yakından tanıyalım
Medyum Ali Hoca'yı yakından tanıyalım admin

Havas ilmi her ne kadar ülkemizde pek bilinmese de dünyada çok eski yıllardan beri var olan, öğrenilmesi bir hayli zor ve meşakkatli, dünya var olduğu sürece varlığını sürdürecek gizemli ve kadim bir ilim. Ülkemizde de bu ilme sahip sayılı hocalar bulunuyor. Bunlar arasında en popüleriyse kuşkusuz Medyum Ali Hoca. Birçok medya organındaki röportajları, Facebook sayfasındaki onbinlerce hayranı, sosyal medya platformlarında hakkındaki yüzlerce övgü dolu yorumla kendisi birkaç yıldır fenomen haline geldi. Hatta her sektörde olduğu gibi hemen bu popülerliğinden yararlanmak isteyen sahteleri bile oluştu. Medyum Ali Hoca ismiyle sayfalar kuran ancak gerçek isimleri Ali olmayan bu kişilere karşı Medyum Ali Gürses hukuki olarak da süreç başlattığını, kendisinin tek sitesinin medyumali.com, tek telefon numarasının 05355906275 olduğunu, banka hesabını kendisine ait olduğunu ve bunların hiç değişmediğini belirtiyor. 

Muhabbet, sıcaklık, kısmet gibi konulardaki safran mürekkebiyle hazırladığı vefk çalışmalarıyla Avrupa'dan bile danışanları olan Medyum Ali Hoca internet ortamında vefk hazırladığını söyleyerek insanları dolandıran sahte hocalara dikkat çekiyor, bu kişilerin bir kısmının çalışma bile yollamazken bazılarının fotokopi kağıtlar yolladığını söylüyor. 

Kabala, abramelin majisi, havas gibi doğu kökenli ekollerde mevcut olan büyülü tılsım sistemi olan vefk bir kare içinde birbirlerini dik olarak kesen doğruların arasında meydana gelen dörtgenlere, belirli zaman ve şartlarda, belli kurallar ile sayılar, sayıların değerlerinde harfler, kelimeler ya da sayıların, harflerin ve kelimelerin beraber yazılmasıyla meydana getirilen kareli sistem olup belli ameller için, kurallarına uygun yazıldıktan sonra, derecelerinin hizmetlilerinin isimleri ile birlikte ve bu hizmetlilerin özel dua ve özel yemin vasıtasıyla istenen işlerde görevlendirilip amel gerçekleştiriliyor. İsimlendirmeler ise kare sayılarına göre oluyor. İslami inanca göre Arapça harfler kullanılıyor, hatta kimsenin bilmediği majikal alfabeler de kullanılabiliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!