Advert
Advert
Advert

PFDK'dan Çaykur Rizespor'a ve Taraftara Ceza

Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), İstanbulspor - Çaykur Rizespor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Çaykur Rizespor Kulübü ile Yeşil Mavili taraftarlara ceza verdi.

PFDK'dan Çaykur Rizespor'a ve Taraftara Ceza
PFDK'dan Çaykur Rizespor'a ve Taraftara Ceza admin

Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), 01.04.2018 tarihinde oynanan İstanbulspor - Çaykur Rizespor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Yeşil Mavili Kulübe 10 bin TL para cezası, misafir tribüne giriş yapan seyircilerin ise bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamada, "

İstanbulspor'un, 01.04.2018 tarihinde oynanan İstanbulspor - Çaykur Rizespor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 10 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan doğu tribün B bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada İstanbulspor sporcusu Yalçın Kılınç'ın, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına,

Çaykur Rizespor'un, 01.04.2018 tarihinde oynanan İstanbulspor - Çaykur Rizespor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3.kez gerçekleştirilmesinden dolayı 10 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan misafir tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Denizlispor Kulübü'nün 01.04.2018 tarihinde oynanan Denizlispor - MKE Ankaragücü Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan maraton H,I,J bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada Denizlispor Kulübü'nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Denizlispor Kulübü görevlisi Engin Yılmaz'ın, rakip takım yöneticisine ve görevlisine yönelik saldırıları nedeniyle takdiren 90 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!