Advert
Advert
Advert

İYİ Parti Rize İl Başkanı Karaca: İktidara Yürüyen Bir Parti Olduk

İYİ Parti Rize İl Başkanı Nusret Karaca, 1 Nisan’da Ankara’da yapılan olağanüstü kongrede vatandaşın gösterdiği teveccühün partilerini iktidara yürüyen parti olarak gösterdi.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Karaca: İktidara Yürüyen Bir Parti Olduk
İYİ Parti Rize İl Başkanı Karaca: İktidara Yürüyen Bir Parti Olduk admin

Ankara Spor Salonunda geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen İyi Parti 1’nci Olağanüstü Kurultayında Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, delegelerin oylarıyla yeniden seçilerek güven tazeledi. İYİ Parti Rize İl Başkanı Nusret Karaca, olağanüstü kongre ile ilgili yaptığı değerlendirmede böyle bir kalabalığı daha önce yaşamadığını ifade ederek, “35 yıldır siyasetin içindeyim böyle kalabalık görmedim. Bu durum bizim Türkiye’nin en büyük partisi olacağımızın bir göstergesidir” dedi.

İl Başkanı Karaca, polis kamera kayıtlarına göre en az 125 bin kişinin katıldığı kurultaya Rize’den de yoğun bir destek sağladıklarını kaydederek, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen İYİ Parti Kurultayı’nın Cumhuriyet tarihinin en büyük siyasi kurultayı olduğunu belirtti. Karaca, “Olağanüstü kongremizi yaparak genel başkanımızı seçtik. Devletimize, milletimize hayırlara vesile olur inşallah.1 Nisan itibarıyla ülkemizin önünde yeni bir dönem başlamıştır. Şükürler olsun ki artık iktidar hedefleyen bir partimiz var. 1 Nisan başka bir gün benim için. İki yıllık emeklerin boşa gitmediğini görmemiz açısındansa paha biçilemez bir gün. Bu hareket Türk milletinin umudu olmuştur. Uzun yıllar sonra Türk Milleti kaderine boyun eğmemiş ve kendi iktidarını kurmaya karar vermiştir. Bu kongremiz, verdiğimiz bu kararın tüm dünyaya haykırılmasına vesile olmuştur. İYİ ki bu partiyi kurmuşuz, İYİ ki bu partiye katılmışız” diye konuştu.

Engellemelere Rağmen

Ankara’da metro seferlerinin iptal edilmesine ve tüm engellemelere rağmen sevgi selinin önüne geçilemediğine dikkat çeken Başkan Karaca, “Bizlere bu coşkuyu yaşatan başta Muhterem Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, organizasyonun başından sonuna kadar hiçbir aksaklık yaşanmaması için gece gündüz demeden ekibiyle birlikte mücadele eden Müsavat Dervişoğlu başkanımıza ve ekibine, teşkilatları organize ve motive eden Teşkilat Başkanımız Koray Aydın bey ve ekibine, illeri Ankara'ya kusursuz bir şekilde taşıyan, bildirdikleri katılımcı sayısından çok daha fazlasını Ankara Spor Salonu’na getiren il ve ilçe başkanlarına teşekkür etti

Hedefimiz Partimizi İktidara Taşımak

Açıklamasının devamında Karaca; “Biz de Rize ve ilçelerinden 5 otobüs ile Ankara’ya giderek İYİ Parti kurultaya katıldık. Partimize gönül veren hanımefendiler ellerine ay yıldızlı kınalarını yaktı, gece yola çıktık, sabahın çok erken saatlerinde salondaki yerimizi aldık. Salonun atmosferi bize güç ve azim verdi. Bu coşkuyu bizlerle paylaşan İYİ Partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Henüz yeni kurulmuş bir partinin böyle bir organizasyona imza atmış olması, on binlerin Ankara’da buluşması Türkiye’nin son umudu olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Partimiz tüm demokratik süreçleri başarıyla tamamladı. Artık milletimizin bu umutlu bekleyişine cevap vermek adına bizlere düşen çalışmak, çok çalışmak, her bir hemşerimizle kucaklaşmak ve partimizi iktidara taşımaktır. 35 yıldır siyasetin içindeyim. İktidara yürüyen partilerin böyle kalabalık kongre yaptığına şahit olmadık. Bu da şunu gösteriyor ki İYİ Parti önümüzdeki ilk seçimde varlığını sandıktan net şekilde gösterecektir. Allah’ ın izniyle iktidara yürüyen bir parti olduk” dedi.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Nusret Karaca, yerel seçimlerin genel seçimlerden önce yapılacağına inanmadığını ifadede ederek, “Ya iki seçimi aynı anda yapacaklar, ya da genel seçimi bu yılın sonuna alacaklar. Biz teşkilat çalışmalarını tamamlayıp kollarımızı sıvadık. İster yılsonunda olsun, isterse gelecek yıl olsun seçimlere hazırız. Genel Başkanımız Meral Akşener’ i Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz. O nedenle şimdi den seçimlere hazırlanmaya başlıyoruz. Medya bize yer vermese de vatandaşın arasına girerek sorunlarını tek tek dinleyeceğiz” dedi.

Haber: İlyas Gür

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!