Advert
Advert
Advert

Rıza Çalımbay geleceği hakkında konuştu

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Trabzon'da kalmak istesem yönetim sözleşmemi uzatırdı" diyerek ilginç bir açıklamada bulundu.

Rıza Çalımbay geleceği hakkında konuştu
Rıza Çalımbay geleceği hakkında konuştu admin

Rıza Çalımbay, hafta sonu oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından Gençlik Odası TV’de Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu.

Soru: Dün bir programda Oğuz Çetin sizinle ilgili, “Rıza Hoca özdisiplini ve ortaya koyduğu karakter ortadadır. Yıl sonu Rıza Hoca Trabzon’da kalıp kalmamayı düşünmeli, Trabzonspor da Rıza Hocayı tutmak için bir şeyler yapmalı” açıklaması dikkatimi çekti. Gelen yorumlar genellikle “Rıza Hoca’dan olmaz, gitmeli” şeklinde oluyordu çünkü.

KALIP KALMAMA PEŞİNDE DEĞİLİM
"Benim için hiç sorun yok. Bakın, ben Trabzonspor’da kalayım, kalmayayım peşinde değilim. Bana zaten 2 yıl teklif edildi. Ben kabul etmedim. 1 yıllık yaptım. Ben şunu gördüm, Trabzon’da radikal kararlar almak lazım. Trabzonspor’un önü çok açık ama bunun için bu kararları vermek lazım. Bunlar bende saklı. Ben geldiğimde onlara rapor halinde sunarım. Bir kere Rıza Çalımbay’a ne yapmışlar, oyuncu mu almışlar? Ben bu takımı aldığımda yeri belliydi. Şu anda da en iyi yere getirmeye çalışıyoruz. Ben sadece Novak’ı aldım. Bana ne kadro verildiyse en iyisini yapmaya çalışıyorum."
KALMAK İSTESEM YÖNETİM SÖZLEŞMEMİ UZATIRDI
"Oğuz Hoca’nın dediği gibi ben iç disiplinimi hiç bozmadım. Elimizden geleni yapıyoruz ama maalesef insanları memnun etmek hele hele sosyal medyayı memnun etmek çok zor. Kimseye yaranmak zorunda değiliz. Kim hak ediyorsa formayı ona veriyoruz. Tek düşüncemiz Trabzonspor’da başarılı olmak. Ben eğer kalmak istesem, düşüncem Trabzon’da devam etmek olsa devre arasında söylerdim yönetime. Uzatmak istiyorum derdim ve uzatırdım. He sezon sonu biter, ben bakarım faydalı olabilir miyim, Trabzonspor camiası bakar, Rıza Hoca ile devam edelim mi diye karar verilir."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Süleyman     2018-04-04 Trabzon transfer yasağı yedi sezon sonu Rıza hoca orada durmayarak Tek temennim bize RİZESPORA GERİ DONMESİDİR Çünkü seneye superligde transferler yapacağız oyuncular alacağız hayat luksumuz yok İbrahim hoca da iyi ama onunda aldirdigi oyuncular ortada kessinlikle RİZA CALİMBAY RİZESPORA GELMELİ VE ONA SABRETMELİYİZ EN AZİNDAN PARAMANA SABRETTİMİZ KADAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!