Advert
Advert
Advert

Üzülmez: “Kazandığımız için mutluyuz”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, İstanbulspor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Üzülmez: “Kazandığımız için mutluyuz”
Üzülmez: “Kazandığımız için mutluyuz” admin

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti.

Mücadelenin ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zor bir mücadele geçirdiklerini söyleyen Üzülmez, "Zor olacağını biliyorduk. Oyununun ilk dakikasından 3. gole kadar doğru işler yaptık. Rakibe alan bırakmadık. Savunmada pozisyon vermedik. 3-0'dan sonra oyuncularım, maç bitti anlayışında oynayınca basit hatalar yaptık ve 2 gol yedik. Hatalarımız çok fazla ama son haftalar da hatalar oluyor. Kazandığımız için mutluyuz" açıklamasını yaptı. 

İSTANBULSPOR CEPHESİ

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet alamadıklarını ifade ederek önlerindeki maçlara bakacaklarını söyledi. 

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında İstanbulspor, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor’a 3-2’lik skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadeleye 1-0 geride başladıklarını ifade eden Avcı, "Maça 1-0 yenik başladık. Böyle maçlarda geri dönüş kolay değildir. Geri dönüşü yapma konusunda 3-0’dan sonra takım kendine geldi ve İstanbulspor gibi oynamaya başladı. 3 tane yüzde yüz gol kaçırdık. Olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!