Advert
Advert
Advert

Çeyiz Hesabı İle Evlenmek Artık Çok Daha Kolay

Çeyiz Hesabı İle Evlenmek Artık Çok Daha Kolay

Çeyiz Hesabı İle Evlenmek Artık Çok Daha Kolay
Çeyiz Hesabı İle Evlenmek Artık Çok Daha Kolay admin

Evlenmek genel olarak bakıldığında oldukça maliyetli bir yapıdır. Bu duruma öncesinde hazır olmak ise mevcut sıkıntının en az şekilde yaşanmasına sebep oluyor. Evlilik sadece genç kızlar için değil erkekler için de içinden çıkılması zor birçok prosedüre sahip. Özellikle işin maddi boyutu gündeme geldiğinde sıfırdan yeni bir ev kurmak, tüm eksikleri bir anda almaya çalışmak oldukça güç bir durum. Oysa şimdilerde adını sıklıkla duymaya başladığımız çeyiz hesabı, bu anlamda evlenmeyi düşünen çiftler için tam bir kurtarıcı durumunda.

Çeyiz hesabı açmak için 24 yaşını doldurmamış, daha öncesinde evlenmemiş ve Türkiye vatandaşı olan herkes çeyiz hesabı açma hakkına sahiptir. 18 yaşından küçük olan herkes için veli ya da vasisinin onayının gerektiği de unutulmamalı. Hesabın ilk açıldığı tarihte bir defa olabilecek şekilde yüklü bir para yatırma şansına sahip olabilirsiniz. Bir yıl içinde çeyiz hesabı içinden sadece iki kez para çekme şansına sahip olabilirsiniz. Ama elbette bunu son çare olarak kullanmanız paranız çok daha etkili bir şekilde artmasına olanak sağlayacaktır.

Bir müşteri bir bankada en fazla bir adet çeyiz hesabı açma hakkına sahip olabiliyor. Çeyiz hesabını ortak bir hesap olarak açmak ise ne yazık ki mümkün değil. Aynı zamanda bir bankada açtığınız çeyiz hesabını başka bir bankaya transfer etme şansınız da bulunmuyor. Bu anlamda çeyiz hesabı açacağınız bankayı doğru bir şekilde ve iyi bir araştırma sonucu seçmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Uzun vadeli birikimi hesabını hedefleyen ve üç yıl vade ile açılabilen çeyiz hesabına devlet katkısı olduğu da unutulmamalıdır. Kısa vadede olmasa dahi uzun vadede birçok ailenin kurtarıcısı olacak bu hesap ile artık evlilik tarihi almak için çiftlerin uzun süre beklemelerine de gerek kalmayacak. Yüksek kar payı avantajı da sunan bu hesap ile artık yatırdığınız paranın değeri de pul olmamış olacak. Kuveyt Türk Bankasının avantajlı hesaplarından biri olan çeyiz hesabı ile artık yeni bir hayat başlamak çok daha kolay bir hal alıyor. KuveytTürk internet sitesine girerek çeyiz hesabı ile ilgili çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!