Advert
Advert
Advert

Üzülmez: "Bu takım korunsaydı Süper Lig'den düşmezdi"

Spor Toto 1. Lig lideri Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, hakemlerin Rizespor maçını yönetmeye gelirken ‘Acaba hata yapacak mıyım’ düşüncesi içerisinde olduğunu dile getirerek üzerilerindeki baskıyı atmalarını istedi.

Üzülmez:
Üzülmez: admin

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, milli maç arası dolayısıyla verilen iznin ardından İstanbulspor karşılaşması için Mehmet Cengiz Tesisleri'nde başladıkları hazırlık öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çaykur Rizespor takımı eğer birileri tarafından idare edilseydi, korunsaydı son maçta küme düşer miydi?"  dedi.

Hakemlerle ilgili konuştuğunda yanlış anlaşıldığını dile getiren Üzülmez, hakemlerin Rizespor maçını yönetmeye gelirken baskı altında geldiklerini sözlerine ekleyerek “Kalan 6 haftada hakemlerle ilgili konuştuğumuzda da insanlar yanlış anlayabiliyor ama hakemlerin kamuoyu gözündeki 'Çaykur Rizespor korunuyor' intibası çok kötü. Çaykur Rizespor takımı korunuyor düşüncesi hakikaten çok çirkin bir söylem. Bir şeyi korumuyorum ben arkadaşlar, hakemlerle ilgili hiçbir yardımım da yok. Hiç kimsenin bana gelip de kolay bir şekilde penaltı verdiğini de görmedim. Benden önce görmedim bundan sonra göreceğimi de zannetmiyorum. Hakem hocalarıma şunu söylemek istiyorum, benim maçlarımdaki o rahatlığı her maçta göstermelerini istiyorum. Çaykur Rizespor maçlarına geldiklerinde bir kere o üzerilerindeki baskıyı bir ortadan kaldırsınlar. Nasıl olsa Çaykur Rizespor takımı diye bir şey olabilir mi? Çaykur Rizespor takımı zaten korunsaydı, bu ligde küme düşer miydi? Çaykur Rizespor takımı eğer birileri tarafından idare edilseydi, korunsaydı son maçta küme düşer miydi? Buradaki emeği hiç kimse konuşmuyor, dışarıdaki intiba, Çaykur Rizespor takımı hakemler tarafından korunuyor. Hadi canım, bu kadar basit mi bu işler? O kadar çalışalım, oyuncuları motive edelim, dışarıda maç kazandığımızda ‘İyi takım, bu takım çıkar’. Ne iyi takımlar gördük bu ligde. Hakemler şu anda Çaykur Rizespor takımına gelirken acaba hata yapacak mıyım düşüncesi içerisinde" şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!