Advert
Advert
Advert

İSMAİL KUYUMCU ARDEŞEN TSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

2 Nisan'da yapılacak olan Ardeşen TSO Başkanlık seçimi için Kaçkarlar İnşaat'ın sahibi İş adamı İsmail Kuyumcu aday olduğunu açıkladı.

İSMAİL KUYUMCU ARDEŞEN TSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU
İSMAİL KUYUMCU ARDEŞEN TSO BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU admin

Kuyumcu dün akşam meclis üyesi adayları ve basın mensupları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.Ardeşen TSO Başkan Adayı İsmail Kuyumcu yapmış olduğu açıklamada "Ardeşen'imizi kucaklayacak tüm sorunları çözmede öncelikli görev üstlenecek ve bir takım çalışması ile tüm üyelerine mesai gözetmeksizin hizmet edecek bir yapı ile Ardeşen Ticaret ve sanayi odasına başkanlık adaylığımı açıklıyorum" dedi.


Ardeşen TSO Başkan Adayı İsmail Kuyumcu şu ifadeleri kullandı:"Çağımız dünyasına örgütlü toplumların her alanda sergiledikleri başarı hikayeleri damgasını vurmaktadır.Örgütlü toplumlar üyelerinin sinerji ve katkılarıyla maksimum verim ve başarıyı yakalayabilmektedirler. Ülkemizde faaliyet gösteren “ Ticaret ve Sanayi Odaları” üyelik yapısı ve oluşumu itibariyle örgütlü toplum yapısının en güzel örnekleridir.Ticaret ve sanayi odaları üyelerin müşterek ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki faaliyetlerinin kolaylaştırılması bakımındankamu tüzel kişiliğine sahip meslek kuruluşlarıdır.Bu bağlamda Ardeşen Ticaret ve Sanayi odası da aynı amaç ve kapsamda 1994 yılından buyana faaliyetini sürdürmektedir. Değişen mevzuatlar, yasal düzenlemeler, günün koşulları, mesleki ihtiyaçlar ve yöresel ihtiyaçlar gibi sürekli değişim gerektiren bir hayatta stabil kalarak ihtiyaçlara karşı organize bir cevap üretememek maalesef toplumsal değer ve kazanımlarımızın bir sonraki nesillere aktarımını sekteye uğratmaktadır.Sorunları tespit eden, proje ve çözüm üreten, danışan ve birlikte yöneten bir anlayışı hakim kılmak ise bizim tüm değerlerimizin sonraki nesillere aktarımını sağlayacaktır. 

Bu bağlamda; Ardeşen’imizi kucaklayacak tüm sorunlarını çözmede öncelikli görev üstlenecek ve bir takım çalışması ile tüm üyelerine mesai gözetmeksizin hizmet edecek bir yapı ile Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasına adaylığımızı açıklıyorum.Herşeyden önemlisi “ben” anlayışını bir kenara bırakarak “biz” anlayışı ile bir takım çalışması sergilenecek ve Ardeşen’ imize hizmette yarışılacaktır. 

Basın toplantımıza iştirak eden basın mensubu arkadaşlarımıza ve oda üyelerimize teşekkür eder çıktığımız bu yolda Yüce Allah’ tan (cc) başarı ve kolaylıklar temenni ederim" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!