Advert
Advert
Advert

Azmetti Başardı Vatan Borcunu Ödeyecek

Askerlik başvurusu fazla kiloları nedeniyle ertelenen ve vatani görevini yerine getirebilmek için 3 ayda 32 kilo vermeyi başaran Gümüşhaneli mühendis Demirel, askere gitti

Azmetti Başardı Vatan Borcunu Ödeyecek
Azmetti Başardı Vatan Borcunu Ödeyecek admin

Gümüşhane'de yaşayan ve askerlik görevini yerine getirebilmek için 32 kilo veren 27 yaşındaki jeofizik mühendisi Sercan Demirel, birliğine teslim olmak üzere yola çıktı.

Merkeze bağlı Hasanbey Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Demirel, azmi sayesinde 3 ayda 131'den 99 kiloya düşerek vatani görevini yerine getirmesinin önündeki engeli aştı.

İstanbul'daki birliğine teslim olmak için annesi Mecbure, babası Hamdi Demirel ve yakınlarıyla vedalaşan Demirel, AA muhabirine, vatan görevi için verdiği kararın gururu yanında ailesinden ayrılmanın hüznünü yaşadığını söyledi.

Vatan sevgisinin her şeyin üstünde geldiğini ifade eden Demirel, ailesiyle vedalaşırken duygusal anlar yaşadığını dile getirdi.

Demirel, şunları kaydetti:

"Kararımdan pişman değilim, sadece ailemden ayrılacağım için biraz duygulandım. 131 kilodan 99 kiloya düşerek askerliğe gitmeye hak kazandım. Bu farklı bir duygu. Şehit ailelerimize ve cephedeki askerlerimizin ailelerine Allah sabırlar versin. Allah hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın."

Kısa dönem askerlik yapacak Demirel, yarın birliğine teslim olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!