Advert
Advert
Advert

Rize'nin de İçinde Olduğu 6 İlde Suç Çetesine Operasyon

Karabük merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, 9 kişiden oluşan suç örgütü çökertildi Suç şebekesi liderinin de gözaltına alındığı operasyonda, üyelerin yakalanmamak için şifreli konuşma yaptıkları tespit edildi

Rize'nin de İçinde Olduğu 6 İlde Suç Çetesine Operasyon
Rize'nin de İçinde Olduğu 6 İlde Suç Çetesine Operasyon admin

Karabük merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, 9 kişilik suç örgütü çökertildi.

Alınan bilgiye göre, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Karabük, Bursa, Yalova, Rize, Van ve İstanbul'da organize suç örgütü üyelerinin birçok vatandaşın mağduriyetine sebep olduğunu tespit etti. 

İllerde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, örgüt elebaşı S.K. ile F.G, E.B, N.Y, M.T, H.T, U.Y, S.K. ve M.M, "silahla yaralama", "maddi menfaat elde etmek", "zorla çek senet imzalatmak", "baskı, silahla tehdit", "ruhsatsız silah, bıçak, mermi bulundurma", "uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak" suçlarını organize şekilde işledikleri iddiasıyla gözaltına alındı. 

Uyuşturucuyu "yeşil sabun", mermiyi "leblebi", haraç alınacak yeri "mantolama" ve çete liderini "gölge" gibi şifreli kelimelerle ifade ettikleri belirlenen şüphelilerin adreslerinde ve üzerilerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız 7 silah ve 2 otomatik tüfek, bu silahlara ait 99 mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karabük'e getirilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!