Advert
Advert
Advert

Şehitlere Veda

Afrin'de terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Akpınar'ın cenazesi, Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki baba evine getirildi Şehidin annesi Ülker Akpınar, oğlunun silah arkadaşına sarılarak gözyaşı döktü

Şehitlere Veda
Şehitlere Veda admin

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın cenazesi, Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki babaevine getirildi.

 

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki havalimanından Karabük protokolü ve askeri erkan tarafından alınan şehit Akpınar'ın naaşı karayoluyla getirildiği Safranbolu ilçesindeki babaevinde karşılandı.  

Şehidin annesi Ülker, eşi Hafize Nur, kız kardeşi Beyza Akpınar ayakta güçlükle durdu. 

Şehit Ömer Bilal Akpınar'ın silah arkadaşı Uzman Çavuş Ünal Daştan'a sarılan anne Akpınar, "Seni Allah anana babana bağışlasın, evliysen karına çocuğuna bağışlasın. Benim Ömer'i mi sen mi getirdin yavrum, bu ellerle mi getirdin?" diyerek ağladı.

Daha sonra şehidin annesi Ülker, eşi Hafize, babası İsmail Akpınar ve diğer akrabaları cenaze aracına binerek, helallik verildi. Şehit Akpınar'ın anneannesi de cenaze aracına binerek, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 

Şehit Akpınar'ın cenazesi, Karabük Kent Meydanı'nda düzenlenecek törenin ardından ikindi vakti toprağa verilecek. 

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün Afrin'in Bülbül beldesi güneybatısı ve El Maski civarında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına yönelik PYD/PKK mensuplarınca gerçekleştirilen tanksavar ve havan saldırıları sonucu 2 asker şehit olmuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!