Advert
Advert
Advert

Rize Artvin TTB Odası’ndan TTB'ye Afrin İsyanı: Kınıyoruz

Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi'nin (TTB) Afrin ile yaptığı açıklamaya Rize Artvin Tabip Odası'ndan tepki geldi: TTB nin bu tavrı Necip Türk Milletinin tüm hekimlerinin görüşü olamaz ve kınıyoruz.

Rize Artvin TTB Odası’ndan TTB'ye Afrin İsyanı: Kınıyoruz
Rize Artvin TTB Odası’ndan TTB'ye Afrin İsyanı: Kınıyoruz admin

Rize Artvin Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zelkif Akgül, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyinin yayımladığı bildiriyle her zamanki gibi kendilerini şaşırtmadığını ve mizacı gereği Türkiye Cumhuriyeti'nin milli meselelerinin tamamına karşı çıkmayı düstur edindiğini belirterek, TTB'nin açıklamasının tüm hekimlerinin görüşü olamayacağını ve TTB Merkez Konseyini kınadıklarını bildirdi.

Rize Artvin Tabip Odası Yönetim Kurulu adına açıklamada bulunan Başkan Dr. Zelkif Akgül, “Türkiye Cumhuriyeti'nin milli meselelerinin tamamına karşı çıkmayı düstur edinen TTB (Türk Tabibler Birliği) mevcut yönetimi yine mizacı gereğini yapmış; mazisi şanlı zaferlerle dolu kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı harekatına karşı bir açıklama daha eklemiştir. TTB yönetiminin bu tavrını kınıyoruz. Elbette TTB’nin bu tavrı Necip Türk Milletinin tüm hekimlerinin görüşü olamaz. TTB’nin aksine Yüce Türk Devleti’nin ve Şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ilelebet yanındayız.” dedi.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı, "terör örgütünün faaliyetlerini meşru gösterdiği, suçu ve suçluyu övdüğü, halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği" gerekçeleriyle Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!