Advert
Advert
Advert

Çillioğlu'ndan Aziz Yıldırım'a Gemi Maketi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Rize'de Fenerbahçeliler Derneği ve Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile bir araya geldi.

Çillioğlu'ndan  Aziz Yıldırım'a Gemi Maketi
Çillioğlu'ndan  Aziz Yıldırım'a Gemi Maketi admin

Süper Lig'in 19. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Rize Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle buluştu. Burada kendisini sadece başkanı olduğu kulübün üyeleri değil ayrıca Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı karşıladı.

Sarı-lacivertli takımla Trabzon'a gelen Yıldırım ve yöneticilerden Mahmut Uslu, Önder Fırat, Ozan Balaban, Metin Doğan ile Selim Sapan, kara yoluyla Rize'ye geçti.

Yıldırım ve beraberindekiler, bir restoranda Rize Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Asım Çillioğlu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. 

Rize Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Asım Çillioğlu, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a gemi maketi hediye etti. Aziz Yıldırım ise Çillioğlu'na Fenerbahçeli futbolcuların imzasının yer aldığı 53 numaralı formayı hediye etti.

Burada bir açıklama yapan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Rizelilerin çoğunun Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Oyuncuların imzaladığı bir forma hediye ediyoruz. Rize bizim için ayrıca özellikli bir şehir. Her zaman burada evimizde hissettik kendimizi. Rizelinin çoğu Fenerbahçelidir, bundan dolayı da her zaman gurur duyduk" dedi.

Karşılıklı verilen hediyelerin ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!