Advert
Advert
Advert

Yeni Evlendirme Memurluğu Yeni Yerinde

Rize Belediyesi evlendirme memurluğu birimi, Doktorlar Sitesine taşındı. Nikah işlemi için çiftler, artık Doktorlar Sitesindeki yeni yerden nikah işlemlerini yaptırabilecek.

Yeni Evlendirme Memurluğu Yeni Yerinde
Yeni Evlendirme Memurluğu Yeni Yerinde admin

Rize Belediye Binası içerisinde hizmet veren Rize Belediyesi evlendirme memurluğu birimi, Belediye Binası karşısındaki Doktorlar Sitesinde yer alan Rize Belediyesi Ek Hizmet Binasına taşındı. Evlilik hazırlığı yapan çiftler de nikah işlemi için artık Doktorlar Sitesindeki yeni yerden işlemlerini yaptırabilecek.

Rize Belediye Binasının karşısında yer alan Doktorlar Sitesinin 3. Katında oluşturulan Rize Belediyesi ek hizmet binasının tamamlanmasında son aşamaya gelindiği bildirildi.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada mevcut belediye binasında bulanan bazı birimlerin yeni oluşturulan alana taşınma işlemlerinin başladığı ifade edilerek, bu kapsamda ilk olarak evlendirme memurluğu biriminin taşınma işleminin gerçekleştiği kaydedildi.
Düğün hazırlığındaki çiftlerin nikah işlemleri için artık Doktorlar sitesinin 3. katında yer alan Rize Belediyesi Ek Hizmet Binası evlendirme memurluğu birimine müracaat etmeleri gerektiği kaydedilen açıklamada, ek hizmet binasında ayrıca yeni nikah salonu yapıldığı ve salon çalışmalarında sona yaklaşıldığı, çalışmaların tamamlanmasıyla yeni alanda daha kalabalık nikah törenlerinin yapılabileceği ifade edilerek, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın ek hizmet binasında incelemelerde bulunduğu belirtildi.
Kasap, burada yaptığı değerlendirmede, "Rize Belediyemizin var olan hizmet binasına alternatif olarak hemen karşımızda bulunan Doktorlar sitesinin 3. Katında boş olan alanı Rize Belediyesi olarak tadilattan geçirdik ve bazı birimlerimizi bu alana taşıyoruz. Evlendirme memurluğu, Rize Su Yap İş, Rize Belediyespor Kulübü gibi bazı birimlerimizin hizmet vermeye başladığı ek binamızda kısa süre içerisinde Kent Konseyi, İnovasyon Merkezi, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü gibi birimlerimiz de yer alacak. Yeni ek hizmet binamızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!