Advert
Advert
Advert

Başkan Yardımcı Camiaya seslendi.

Çaykur Rizespor Kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı ikinci yarı nın ilk maçı sonrasında açıklamalarda bulundu

Başkan Yardımcı Camiaya seslendi.
Başkan Yardımcı Camiaya seslendi. admin

Tff Birinci Ligin 18. Haftasına deplasmanda aldığı 3-0’lık manisa spor galibiyeti ile 3 puanla başlayan Çaykur Rizespor’da Kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı değerlendirdirdi.

Başkan Yardımcı Çaykur Rizespor Sevdalılarının bu işe inanması gerektiğini ifade ederek, yolumuz uzun bir yol bu yolda dik rampalar var, arabayı durdurmamamız gerekiyor stresi iyi yönetmek zorundayız dedi.

Başkan yardımcı özellikle tribün ayağının güçlü ve baskı oluşturacak şekle gelmesi gerektiğini vurgu yaparak,takımı içerde ateşleyecek taraftarımız bizimle olmalı şampiyonluk bütünlük işidir bunu sağlayabilirsek ipi hepbirlikte göğüsleriz ifadelerine yer verdi

Başkan yardımcı devre arası transferlerin takıma katkı sağladığını sözlerine ekledi ve özellikle Çaykur Rizespor pahalı transfer yapıyor anlayışı vardı bu asla doğru değil bunun böyle olmadığını söyledik söylemeye de devam edeceğiz bizler takıma katkı sağlayacak makul transferleri  yaptık piyasa şartları belli bizimde şartlarımız belli dedi.

Başkan yardımcı şampiyonluk yolunda geride gelmenin avantaj öne geçtikten sonra ise stres oluşturduğunu aktararak camia olarak bütünleşerek bu stresi paylaşıp hedefe ulaşacağız herkes yanımızda olsun bu işi el birliği içinde BAŞARACAĞIZ DEDİ.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!