Advert
Advert
Advert

Balıkçlar Bektaş ve Kasap'a Sorunlarını Aktardı

VALİ BEKTAŞ, BAŞKAN KASAP, BALIKÇI ESNAFI İLE BİRARAYA GELDİ…

Balıkçlar Bektaş ve Kasap'a Sorunlarını Aktardı
Balıkçlar Bektaş ve Kasap'a Sorunlarını Aktardı admin

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi Su Ürünleri Toptancı Halini ziyaret ederek, Balıkçı esnafları ile bir araya geldi.

Rize Belediyesi  Su Ürünleri Toptancı Hal Esnaflarının konuğu olan Vali Bektaş, Başkan Kasap, balıkçı esnafının taleplerini dinledi.

,

Vali Bektaş  ve Başkan Kasap, balıkçı esnafı ile yapılan  istişare sonucunda;  vatandaşla bire bir sürekli iletişim halinde olduklarını söyleyerek, Valilik ve Belediye olarak ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret ediyoruz. Balık Hali ve Balıkçı esnafının daha iyi ve hijyenik ortamda satışların yapılabilmesi için balıkçı pazarının  sorunlarını tespit ettik. Koşulların iyileştirilmesi için hep birlikte çözüm önerileri geliştirdik. İnşaallah Halkımızın daha rahat bir şekilde gidip alışveriş yapabileceği güzel bir Balıkçı halinin oluşturulması için çalışmaları başlatacağız dediler.

Vali Bektaş ve Belediye Başkanı Kasap’ın  yapmış oldukları ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirten balıkçı esnafları ise her zaman destek gördükleri için teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!