Advert
Advert
Advert

Taraftarımızı Mutlu Etmek İçİn Çalışıyoruz

2017 YILININ SON 2 HAFTASI GELECEK GÜZEL GÜNLERİN HABERCİSİ

Taraftarımızı Mutlu Etmek İçİn Çalışıyoruz
Taraftarımızı Mutlu Etmek İçİn Çalışıyoruz admin

Çaykur Rizespor kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır Gazişehir Gaziantepsor maçı galibiyetinin 2. Yarı öncesi hem takıma hem şehre ayrı bir hava kattığını bu hava ile beraber sezon sonu şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi. 

 

 Sezona şampiyonluk iddiasıyla başlandığını, fakat yaşanan puan kayıpları nedeniyle kafalarda oluşan soru işaretlerinin son iki hafta da alınan güzel galibiyetlerle ortadan kaldırıldığına  dikkat çeken Hasan Yavuz Bakır, Ümraniyespor maçının ardından Gazişehir Gaziantepspor maçının da kazanılması 2. Yarı öncesi hem takıma hem de taraftara Süper Lig yolunda güven verdiğini söyledi.  

 

Bakır açıklamasında "Taraftarımızın mutlu olması ve şehrimizin yeniden süper lige yükselebilmesi için hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Kulüp Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’nın 24 saat kesintisiz mesai yapıyor ve mevcut ağır mali yükün azaltılabilmesi için eşine az rastlanır bir çaba sarf ediyor" dedi.  

 

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır "İlk yarının sona ermesinin ardından transfer komitesi çalışmalara hız verdi. Bu bağlam da öncelikli olarak 2 orta saha, 1 forvet ve 1 defans oyuncusun transfer etmeyi planlıyoruz., Kaptan Kweuke’nin sakatlanmasının forvet transferi ihtiyacının ön plana çıkarttı. Kweuke’nin yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacak olması ve sahalara dönüşünün Mart ayından önce mümkün olmaması nedeniyle en az Kweuke kalitesinde bir golcünün takıma kazandıracağız. Geleceğe yönelik bazı genç isimlerinde takıma kazandırılması için çalışmalarımız sürüyor. Oluşturulacak olan  alternatifli kadronun süper lig yolunda takıma büyük güç katacağına inancımız tam" diye konuştu. 

 

Takımda yer alan bazı yabancı oyuncuların gönderilmesi ve  ağır mali tablonun rahatlatılması yönünde de bilgi evren Bakır "Hasan Kemal Yardımcı başkanlığında ki yönetimin göreve gelmesinin ardından ağır bir mali tablo ile karşılaşıldı. Transfer yapılabilmesi için takımda bulunan bazı yabancı oyuncuların kiralanması ya da satılabilmesi adına da çalışmalar sürüyor.  Bu alanda yaşanacak gelişmelerin kulübün mali anlamda da rahatlatacağına inanıyoruz" dedi.  

 

Devre Arası kamp programı hakkında da bilgiler veren Hasan Yavuz Bakır "Futbol takımız 2017-2018 sezonu devre arası kamp programı da belli oldu. Yeşil mavili ekibimiz ilk yarının ardından 02.01.2018 Salı günü Antalya Belek’de toplanarak burada 10 günlük kamp dönemi geçirecek. Belek’de gerçekleştirilecek olan kamp döneminde takımımız 1 ve ya 2 hazırlık maçı yapacak. Ardından ise 14.02.2018 Pazar günü deplasman da  15:30 ‘da Grand Medıcal Manisaspor ile karşılaşacağı maç için Manisa’ya giderek kampı orada sürdürecek" diyerek sözlerini tamamladı.   

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!