Advert
Advert
Advert

Çaykur Rizespor Taraftarı Kendini Yakmaya Devem Ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, TFF 1. Lig'de mücadele eden 5, Süper Lig'de ise 7 takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Çaykur Rizespor Taraftarı Kendini Yakmaya Devem Ediyor
Çaykur Rizespor Taraftarı Kendini Yakmaya Devem Ediyor admin

Türkiye Futbol Federasyonu, Çaykur Rizespor'u, evinde oynadığı Ümraniyespor karşılaşmasında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk etti. Karar, "ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Kulübü'nün 16.12.2017 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.-ÜMRANİYESPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." şeklinde açıklandı. Aynı müsabakada Ümraniyespor kaleci antrenörü Mehmet İpek de sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamada, ligin 16. haftasında oynanan karşılaşmalardaki saha olayları, çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor'un PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Elazığspor, Adana Demirspor, Samsunspor ve Akın Çorap Giresunspor'un da kurula sevkine karar verildiği kaydedildi.

Gaziantepspor oyuncusu Zeki Sinanoğlu ile Elazığspor Kulübü Başkanı Sedat Karataş'ın da PFDK'ya sevkinin kararlaştırıldığı belirtildi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!