Advert
Advert
Advert

Rize Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Boks Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasının 16-21 Aralık 2017 tarihleri arasında Rize Yeni Şehir Spor Salonunda yapılacağını söyledi.

Rize Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak
Rize Boks Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak admin

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Yeni Şehir Spor Salonunda 6 gün sürecek olan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına ev sahipliği yapacak Rize'nin 300’e yakın sporcuyu ağırlayacağını kaydederek, “34 ilden 300’e yakın boksörün katılacağı bu önemli organizasyonda Türkiye’nin en iyi sporcularını Rize’de ağırlayacağız. Türkiye Boks Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ortaklığında yapılan Türkiye Şampiyonasında sporcular toplamda 10 sıklette yarışacaklar 16-21 Aralık 2017 tarihlerinde ev sahipliği yapacağımız organizasyonla ilgili olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Boks Şampiyonasının Rize'de gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Reşat Kasap, Hayırsever iş adamı Hasan Kartal ve diğer emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 Çelik, Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına Tüm Rizelileri ve sporseverleri davet etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!