Advert
Advert
Advert

Görüşmler Başladı

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Samsun-Sarp demiryolu hattı ile ilgili görüşmelerin başladığını belirtti.

Görüşmler Başladı
Görüşmler Başladı admin

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Samsun-Sarp arasında yapılacağı ifade edilen demir yolu projesi hazırlama çalışmaları hakkında, bu konuyu Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile de görüştüklerini söyledi.

Gündoğdu, Ordu Gençlik Merkezini ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada bir gazetecinin Samsun-Sarp arasında yapılacağı ifade edilen demir yolu projesi hazırlama çalışmalarının ne aşamada olduğu yönündeki sorusu üzerine, bu konuyu Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile de görüştüklerini söyledi.

Karadeniz Bölgesi'nde hızlı trenin olması halinde, seyahatlede her kentin sırayla gezilebileceğini belirten Gündoğdu, "Bu hattın hayata geçirilmesiyle ilgili görüşmelerimiz başladı. Bu kolay bir proje değil. Önümüzdeki yıl Türkiye ekonomisinin fazla sıkıntıya girmemesi için bazı tedbirler aldık. Ondan sonraki süreçte emin olun ki bu iş hayata geçecektir." dedi. 2019 yılından sonra demiryolu için start verileceğini kaydeden Gündoğdu, “Bununla ilgili ben Nurettin Canikli bakanımızla da görüştüm. Şu anda proje aşamasında çalışmalar başlatıldı. Bunun devamında da projesini 2018’in sonunda hayata geçirip, 2019’dan sonra bu işin startını inşallah vereceğiz. Bu olayın bizde bizde takipçisiyiz. Bu bizim için önemli. İnsanların hızlı trene binip her durakta inip Ordu’yu gezmesi ve daha sonra Giresun’a, oradan Trabzon’a, Rize’ye gitmesi çok önemli” ifadelerini kullandı.

Gündoğdu, proje hazırlanması için ön çalışmalara başlandığını, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından da diğer aşamalara geçileceğini sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!