Advert
Advert
Advert

RİZE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Rize'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü törenler ve bir dizi etkinlikle kutlandı.

RİZE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
RİZE'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI admin

Öğretmenler Günü Rize'de, Valilik önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Ardından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde devam eden etkinliklere Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’ın ardından bir konuşama yapan Rize Valisi Erdoğan Bektaş, göreve başlayan yeni öğretmenlere başarı dileyerek şunları söyledi; “Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. İlk etapta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimiz ile görevleri başında şehit edilen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı bir yaşam temenni ediyor ve tüm öğretmenlerimize başarılı bir eğitim çalışması temenni ediyorum” dedi. 

Programa; öğrenciler tarafından şiirler okunması ve Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Lisesince hazırlanan oratoryo gösterisi ve ardından da aday öğretmenlik süresini tamamlayan 63 öğretmenin yemin töreniyle devam edildi. Emekli olan öğretmenlere plaket takdim edildi. Öğretmenler günü konulu resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere de hediyeler verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!