Advert
Advert
Advert

MÜSİAD’da Avcı’ya Tebrik

MÜSİAD’da Avcı’ya Tebrik

MÜSİAD’da Avcı’ya Tebrik
MÜSİAD’da Avcı’ya Tebrik admin

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Rize İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Muhammet Avcı’yı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. 

Ziyarette, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Avcı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Ak Parti Rize İl Kongresini değerlendirdikten sonra konuşmasında, “İyi bir ekip oluşturduk. Önümüzde yapacağımız işlerimiz ve sorumluluğumuzun bilinciyle tüm yerel dinamiklerimiz ile işbirliği içerisinde, istişare ederek, Rize’mize daha güzel projelerle daha güzel yerlere getirme gayreti içinde olacağız. Bu düşüncelerle çıkmış olduğumuz bu yolda MÜSİAD’ın da yanımızda olması bizlere güç katacaktır.” Dedi. Ayrıca Başkan Avcı, Rize’de yapımı devam etmekte olan Hava Limanı, Ovit Tüneli, Güney Çevreyolu, Lojistik Merkez, Organize Sanayi Bölgesi ve Turizm yatırımlarıyla ilgili son durumları hakkında MÜSİAD heyetini bilgilendirdi.

Başkan Taylan ise dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktardıktan sonra konuşmasında “MÜSİAD Rize’de kurulduğu ilk günden bugüne faaliyetleriyle şehrimize, sanayisine ve işadamlarına önemli katkılar sağlamış ve sağlamaya devam etmektedir. Bizlerde MÜSİAD olarak, yeniden Ak Parti Rize İl Başkanlığına seçilmenizden dolayı şahsınızda tüm yönetiminize başarılar diler, şehrimiz için yapılan her türlü çalışmalarınızda ekip olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.”

Konuşmasının sonunda Başkan Taylan, İl Başkanı Avcı’yı MÜSİAD üyelerinin katılımıyla yapılan ‘Müstakil düşünceler’ toplantısına konuk olarak davet etti. Başkan Avcı ise memnuniyetle katılacağını söyleyerek daveti kabul etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!