Advert
Advert
Advert

Atmaca'nın Rakibinde Son Durum İçler Acısı

Çaykur Rizespor'un bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı maddi sıkıntılar içerisinde olan Eskişehirspor'da oyuncular sahipsiz kaldıkları için antrenmana çıkmadı.

Atmaca'nın Rakibinde Son Durum İçler Acısı
Atmaca'nın Rakibinde Son Durum İçler Acısı admin

Türk futbolunun efsane takımı Eskişehirspor, yaklaşık 200 milyon TL borcu nedeniyle başkan bulmakta zorlanırken, yaşanan duyarsızlığa tepki göstermek için futbolcular bugün antrenmana çıkmadı. Dün yapılan olağanüstü kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya ertelendi. Bugün de kentte yaşanan bu duyarsızlığa tepki göstermek için futbolcular antrenmana çıkmadı. Teknik Direktör Yücel İldiz konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. ​

İldiz, “Geldiğimiz noktayı görüyorsunuz son haftalarda neticelere de yansıdı. Geçen hafta deplasmanda skoru da kazandık. Moral açısından herkes gördü. Herkes özveriyle çalışıyor. Ancak bu kadar inanılmaz tepkisizliğe oyuncular isyan etti. Görüldüğü üzere içeride fitness yapıyorlar, antrenmana çıkmadılar. Eskişehirspor’u zora düşürmek değil, haklı isyanları bilinsin istiyorlar. Sahipsizliğe isyandır bu. Bir an önce bu kulübün, idare edenlerin sorumluluk alması gerekir. Telafisi olmayan yollara gidebilir. Oyuncularım bunu anlatmak istedi. Umarım bu sitem sahibini bulur ve herkesi uyandırır” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!