Advert
Advert
Advert

İYİ Parti'de 5 İlçe Başkanı Belli oldu

İYİ Parti Rize’de aralarında Rize Merkez ilçe başkanlığının da yer aldığı 5 ilçe başkanlığına atamaların yapıldığı öğrenildi.

İYİ Parti'de 5 İlçe Başkanı Belli oldu
İYİ Parti'de 5 İlçe Başkanı Belli oldu admin

Genel Başkanlığını Meral Akşener'in yaptığı İyi Parti, Rize Kurucu İl Başkanlığına Nusret Karaca’nın atanmasıyla Rize ve ilçelerinde hızlı bir şekilde yapılanmaya başladı. İyi Parti Rize Kurucu İl Başkanlığına atanan Nusret Karaca, yetki belgesini aldıktan sonra teşkilatlanma çalışmalarına hız verirken, tecrübeli siyasetçinin Rize Merkez ilçe başkanlığı ile Kalkandere, İyidere, Pazar ve Fındıklı ilçelerinin kurucu ilçe başkanlıklarına atamalar yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Buna göre, Rize Merkez İlçe Kurucu Başkanlığına Osman Civelek, Kalkandere Kurucu İlçe Başkanlığına Harun Korkmaz, İyidere Kurucu İlçe Başkanlığına Hasan Kolay, Pazar Kurucu İlçe Başkanlığına Neşet Çakır ve Fındıklı Kurucu İlçe Başkanlığına Şinasi Yıldırım atandı.

Deneyimli siyasetçi Karaca’nın bir taraftan İl Teşkilatı kurma çalışmalarını, diğer taraftan ise ilçe teşkilatlarını da görevlendirme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ve il teşkilatıyla diğer ilçelerde en kısa zamanda atamalarının yapılacağı öğrenildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!