Advert
Advert
Advert

Ardeşen Gençlik Spor Avrupa Sahnesine Çıkıyor

Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK) Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupasında sezonun ilk maçında Ardeşen’de İsviçre'nin Thun takımını konuk edecek.

Ardeşen Gençlik Spor Avrupa Sahnesine Çıkıyor
Ardeşen Gençlik Spor Avrupa Sahnesine Çıkıyor admin

Rize Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, bu sezon mücadele edeceği Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupasında sezonun ilk maçına 11 Kasım Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde çıkacak. İsviçre'nin güçlü ekiplerinden Thun’u ağırlayacak olan temsilcimiz de hedef 5 bin taraftar ile tur kapısını aralamak.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Ardeşen GSK Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Zenginal, Avrupa kupalarının her zaman lig maçlarından farklı olduğunu belirterek, ligdeki başarıların bazen perde arkasında kalabildiğini ancak Avrupa kupalarındaki başarıların yankı uyandırdığını söyledi.

Avrupa kupasında başarılı olmak istediklerini ifade eden Zenginal, "İlk maçı 11 Kasım Cumartesi günü 17:30'da evimizde oynayacağız. Rakibi kesinlikle küçümsemeyiz. İsviçre Thun takımı küçümsenecek bir rakip değil. Rakibin kim olduğuna bakmaksızın mücadele ederek kazanmak arzusundayız" dedi.

"FİNALE YÜKSELMEK HEDEFİMİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmelerde Avrupa Kupalarında başarı sözü verdiklerini hatırlatan Zenginal, "Türkiye Kupası ve Süper Kupayı alarak verdiğimiz başarı sözünü yerine getirmiştik. Şimdi Avrupa kupalarında verdiğimiz başarı sözünü yerine getirmek istiyoruz. Avrupa kupalarında başarılı olup rakibimizi eleyerek finale kadar yükselmek istiyoruz" diyerek taraftarlardan destek istedi.

"HEDEF 5 BİN TARAFTAR"

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF( bünyesinde yapılan karşılaşmalar da taraftar sayısı olarak Avrupa rekorunu ellerinde bulundurduklarını anımsatan Zenginal, "EHF'nin resmi ölçümlerine göre maç başı 5 bin 500 taraftar sayısı ile büyük bir rekora imza atmıştık. Şimdi bu rekora yine ulaşmak istiyoruz. Tam bir milli maç havasında bir karşılaşma olacak Bu mana da Cumartesi günü oynayacağımız karşılaşmaya öncelikle bölgemizden ve ülkemizden destekçilerimizi bekliyoruz." dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!