Advert
Advert
Advert

Hereyerde Operasyon Yaptılar

Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin İl Genelinde yapmış olduğu kontrollerde kaçakçılığa geçit verilmedi.

Hereyerde Operasyon Yaptılar
Hereyerde Operasyon Yaptılar admin

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Rize’de meydana gelen kaçakçılık ve narkotik suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalar yapıldı. Çalışmalar kapsamında çok sayıda suç aleti ele geçirilirken, olaylarla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında İkizdere’de 34 plakalı bir araçta yapılan kontrollerde; 1’er Adet ruhsatsız Smith Wesson marka silah ve ruhsatlı Yivsiz Av Tüfeği, 2 Adet 12 Kalibre Tüfek Fişeği, 20 Adet 16 Kalibre Tüfek Fişeği, 48 Adet 12 Kalibre Tüfek Fişeği, 25 Adet Torpil, 37 Adet G3 Fişeği, 10 Adet AK-47 Fişeği, 71 Adet 16 Kalibre Fişek, 2 Adet Uçsuz Fişek, 16 Adet Tabanca Fişeği, 35 Adet kapsül kısmında G.F.L. SPESIAL ibaresi bulunan Fişek ve 61 Adet 9.65 Kalibre Fişek ile Fındıklı İlçesinde yapılan kontrollerde 200 litre kaçak mazot, Ardeşen İlçesindeki kontrollerde ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 15 adet fişek, 3610 adet kaçak sigara ve 31 şişe kaçak içki ele geçirilirken, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde ise bonzaiden 20 kat daha güçlü uyuşturucu madde olan skunk’tan 49.11 gr, 6.85 gr. toz esrar, 0,60 gr metamfetamin maddesi, ve 41,56 gr. Hint keneviri ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak 9 şahıs ekipler tarafından gözaltına alınırken, şahıslara gerekli adli işlemler yapıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!