Advert
Advert
Advert

Chp'de Hüseyin Bostan Adaylığını Açıkladı

CHP Rize İl örgütlerinde ilk kongre Merkez ilçede yapılacak. Merkez İlçe Başkanlığı için İlçe Sekreteri Hüseyin Bostan, adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Chp'de Hüseyin Bostan Adaylığını Açıkladı
Chp'de Hüseyin Bostan Adaylığını Açıkladı admin

Bir süre önce CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan 36.Büyük Kurultay süreci kapsamında devam eden il ve ilçe kongreleri çalışmaları kapsamında delege seçimlerini tamamlayan CHP İlçe Örgütleri, kongre hazırlıklarına da başladı. CHP Rize İl Başkanlığı koordinasyonuyla tamamlanan delege seçimlerinde ilk kongrenin 25 Kasım'da yapılacağı bildirildi. 

Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan CHP Rize İl Başkanı Mesut Rakıcı, Rize ve ilçe örgütlerinde yenilenen üye kayıtlarının ardından parti tüzüğünde yer aldığı şekilde demokratik hak ve kurallar çerçevesinde delege seçimlerinin de tamamlandığını kaydetti.

Yıl sonuna kadar kongre süreçlerinin tamamlanacağına işaret eden Rakıcı, CHP'nin, 36. Büyük Kurultayından daha da güçlenerek çıkacağını ve Cumhuriyet'in 100.yılında ülkeyi yeniden aydınlığa taşıyacağını kaydetti.

İlk Kongre Merkez İlçe'de

CHP Rize İl örgütlerinde ilk kongrenin Merkez ilçede yapılacağı öğrenilirken; Merkez İlçe Başkanlığı için İlçe Sekreteri Hüseyin Bostan, adaylığını açıkladı.

CHP Rize Merkez İlçe Başkanlığı İsmail Durmuş Toplantı Salonunda geçen hafta sonu yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, oy birliğiyle alınan karardan sonra İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hüseyin Bostan, "Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Çağdaş, Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk Devleti Türkiye Cumhuriyetini yeniden kırmızıçizgilerine kavuşturmak üzere yola çıktık. İsimler , şahıs ve kişilerle herhangi bir sorunumuz veya sıkıntımız yok! Hedefimiz CHP'nin iktidarı ve ülkemizin geleceğinin aydınlık yarınlarını yeniden oluşturmaktır. Bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarda canla başla bizimle birlikte çalışan, koşturan, mücadele eden herkese ve ayrıca bu kararı almamızda bütünlükle karar veren bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Mevcut Yönetim Kurulu üyelerinin de, Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan emekli eğitimci ve mevcut İlçe Sekreteri Hüseyin Bostan ile birlikte hareket etme kararı aldığı öğrenildi.

Düzenlediği basın toplantısında kısa bir de değerlendirme yapan Bostan, "Emekli olduğumda üye olduğum ve 2 yıldır İlçe Sekreterliği görevini yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez İlçe örgütünün, 25.11.2017 tarihinde yapılacak olan 36. Olağan Kongresinde, İlçe Başkanlığa aday oldum. Mevcut Yönetim Kurulu Üyelerimiz de birlikte devam kararı alarak, destek verdi. Amacımızın partimiz içindeki bütünlüğü sağlamak, ayrıştırma ve bölünmeleri önlemek, herkesi kucaklamak! Bununla birlikte önümüzde bizi bekleyen ve ülkemiz için hayati önemdeki seçimlere çok daha etkili bir şekilde hazırlanmaktır. Yönetim Kurulumuzda bölgelerin durumlarını dikkate alınarak etkili ve verimli olabilecek isimlerle devam etmek arzusundayız" diye konuştu.

Hüseyin Bostan Kimdir?

Rize'de 1961 yılında doğan ve emekli bir eğitimci ola Hüseyin Bostan, 34 yıllık sınıf öğretmenliği görevinin 25 yılını İlköğretim Okullarında Yöneticilik yaparak tamamladı.

Görev süresi boyunca Şanlı Urfa, Mardin, Ardahan ve Rize'deki okullarda çalışan Bostan, Rize'de Düzköy İlkokulu Müdürlüğü, Pehlivantaşı İlköğretim Okulu Müdürlüğü ve kısa bir süre de Merkez İstiklal İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevini sürdürdü.

Evli ve 2 çocuk babası olan Bostan, 2 yıldır da CHP Rize Merkez İlçe Sekreterliği görevini başarıyla sürdürüyordu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!