Advert
Advert
Advert

İlkokul Öğrencileri Satranç Turnuvası

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve TSF Rize İl Temsilciliğince Rize’de Atatürk Haftası Satranç Turnuvası düzenlendi.

İlkokul Öğrencileri Satranç Turnuvası
İlkokul Öğrencileri Satranç Turnuvası admin

İlkokul öğrencilerine yönelik turnuvada 2 kategoride toplam 130 sporcu yarıştığı turnuvanın açılış hamlesini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa ve Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı beraber yaptı.2 gün süren turnuvaya yoğun ilgi oldu. Turnuva süresince yarışan minik sporcular kadar sporcu velileri de büyük heyecan yaşadı.
Turnuvayı Rize Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ziyaret ederek yarışan sporculara başarılar diledi. Turnuva sonunda kategorilerinde ilk 10’a giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.
Türkiye Satranç Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ersoy Ustaoğlu, Rize'de düzenledikleri etkinliklerle satranca olan ilgiyi artırdıklarını ve yıl içerisinde bu tür organizasyonları devam ettireceklerini söyledi. Ustaoğlu, turnuvayı ziyaret eden ve satranç sporunun gelişmesinde desteklerini esirgemeyen Vali yardımcısı, Belediye Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik Spor İl Müdürüne teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Güçlü Lider Güçlü Meclis İçin Doğrusu Ak Parti
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!
Artık yalnız değilsiniz, Rize’nin bir rehberi var!